04 d’agost 2010

La Cúpula publicarà en català "Wilson", de Daniel Clowes

La novetat, que veurà la llum al setembre, ha estat anunciada al seu web a la secció de notícies. No cal dir que aquesta obra serà molt ben rebuda pels amants de la novel·la gràfica.



Wilson

Daniel Clowes
1ª edició (23/08/2010)
84 pàgines, color
21 x 28 cartoné
català
978-84-7833-912-9
P.V.P.: pròximament

Wilson és un misantrop de mitjana edat que per defugir la seva solitud enceta converses unilaterals amb desconeguts en cafeteries o enmig del carrer.
Wilson és un infeliç ressentit que troba sospitosa l'aparent felicitat de la gent que l'envolta. Wilson és un home odiós amb un gran cor. Un solter trist i solitari. Un pare i marit devot. Un idiota. Un sociòpata. Un fantasma il·lús. Una flor delicada. Wilson és el retrat de la part fosca de l'home contemporani.

Wilson és la nova novel·la gràfica de Daniel Clowes, un dels autors de còmic més influents del panorama internacional i un renovador del llenguatge del còmic.

3 comentaris:

  1. Gran notícia. El còmic en català, per desgràcia, el trobem en àlbums europeus com els d'en Tintín o l'Astèrix, en una desena de mangues publicats per Glénat, que hi perd calés, i en molt esporàdiques novel·les gràfiques. No sé quin és el criteri que se segueix a l'hora de decidir que aquesta i no una altra serà traduïda a la nostra llengua, però li hem de donar la benvinguda, naturalment. A més, primer còmic de Daniel Clowes en català, una alegria.

    ResponElimina
  2. Felicitats a l'Editorial La Cúpula per aquesta genial iniciativa! Jo també trobo a faltar més còmic en català, i quan passa amb un còmic de Clowes és per tirar-hi cohets.

    ResponElimina
  3. De fet no és el primer còmic de Daniel Clowes en català. Fa no massa La Cúpula va publicar "Ghost World. Món Fantasmal". Però sí, és cert que fan falta més com aquest.
    Salut!

    ResponElimina