14 de maig 2010

Presentació dels Premis Coll


El proper dimarts 18 de maig, Glénat i l'APIC presentaran els còmics guanyadors de la 3a edició del Premi Josep Coll. L'acte es farà a la llibrería La Central del Raval (C/ Elizabets, 6, Barcelona), a les 19h, i serà presentat per Albert Monteys, Miguel Gallardo i Toni Guiral.

Els guanyadors són:

Barcelona Low Cost
Aníbal Mendoza y Martin Tognola
En Santi, la Bea i en Durruti són a la trentena, tenen estudis, són enrotllats, gent de món, malgrat que tota la seva preparació no els lliura d’una subsistència low cost. Comparteixen pis al barri del Raval, lluny del decorat de la marca Barcelona i malviuen amb feines informals. Els uneix la incertesa i els desorienta la llengua, mentre la ciutat els convida a les seves festes, destil·lant el seu perfum de mar i escopinyes. Benvinguts a aquesta altra Barcelona...

Abulio
Joan Cornellà
L’Abulio no és un paio normal. O sí, sí que ho és, potser és un paio massa normal. Aquesta és la ironia de l’àlbum. I de la vida. Aquest genial relat surrealista en clau d’humor es converteix en un dels tebeos més enginyosos, crítics i divertits del panorama actual.

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada