13 d’abril 2010

Novetats de Dolmen d'abril-maig

L'editorial Dolmen ha fet públic el llistat de títols que es posaran a la venda aquest mes d'abril i el proper mes de maig. Entre les novetats hi trobem dues publicacions en català: el primer volum de la història de les Illes Balears de la mà de Quim Bou i el segon número de la revista Kmic.

La pregunta que ens fem és si aquests dos títols es distribuiran arreu del país o tindran una distribució limitada, com va passar amb el primer número de Kmic que es va distribuir únicament a quiosc. L'anunci conjunt amb la resta de novetats fa pensar que es podran comprar a qualsevol llibreria i això és el que esperem.


Balear Abans i Ara #1: Prehistoria I
Autor: Quim Bou
Novela gráfica. 68 págs. Color. 9’95 euros
Obra destinada a repassar en deu volums d'una forma amena, rigorosa i acadèmica la història de les Illes Balears, de la mà de Quim Bou i dels millors historiadors de les Balears que han col·laborat en aquesta obra (Antoni Marimon, Manel Calvo, Bartomeu Salvà ...). Cada volum repassarà un període de la nostra història al llarg de relats en forma de còmic, amb un ampli annex final ple d'informació i imatges, mostrant també reproduccions fidels de com eren edificacions, monuments, etc. comparant-los amb com es conserven en l'actualitat.

KMIC #2
Diversos autors
Revista. 32 pàgs. Color. 1,95 euros
Segon número d'aquesta revista en català en la qual participen autors com Guillem March, Rafa Vaquer, Alfonso Zapico o Kenny Ruiz.

3 comentaris:

  1. Totalment d'acord, perque jo encara estic en cerca i captura del primer número de KMIC. Pitjor que buscar una agulla en el paller.

    ResponElimina
  2. Realment estaria molt bé que els catalans no haguèssim de practicar el contraban per fer-nos amb els volums de la història de les Balears.

    ResponElimina
  3. Estaria bé que l'història de mallorca fos dibuixada per un autor de les balears, ja que tenim molts i de molts boms, no entenc perque la nostra història l'ha de escriure o dibuixar un autor Català i catalanista que no té res a veure amb les nostres illes que inventi si vol la història de catalunya.

    ResponElimina