24 d’abril 2010

Crepuscle, la novel·la gràfica

Fa dos dies passejant per l'FNAC em vaig trobar amb això, per major glòria dels vampirs adolescents i vergonya d'en Harry Potter que no en té cap, la novel·la gràfica de Crepuscle editada per Alfaguara.
Crepuscle, la novel·la gràfica. Volum 1
Young-Ho Kim i Stephenie Meyer
Editorial Alfaguara
Cartoné
224 pàgines, blanc i negre i color
17,50 €

«Mai m'havia plantejat com moriria, tot i que he tingut motius per fer-ho en aquests darrers mesos...» «Segurament, morir en lloc d’una altra persona, d’algú a qui s’estima, era un bon final...»

Quan la Isabella Swan es trasllada a la trista ciutat de Forks i coneix el misteriós i atractiu Edward Cullen la seva vida fa un canvi apassionant i alhora aterridor. Amb la seva pell de porcellana, els ulls brillants, la veu subjugadora i els seus dots sobrenaturals, l’Edward és tan irresistible com impenetrable. Fins ara, ell ha aconseguit mantenir amagada la seva autèntica identitat, però la Bella està decidida a descobrir el seu misteriós secret... Aquesta primera entrega de Crepuscle. La novel·la gràfica, magníficament presentada, és una obra fonamental per a la biblioteca de tots els aficionats a la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada