29 de març 2010

II Beca Carnet Jove 2010 Connecta’t al Còmic

Des de l’1 d’abril i fins el 15 de juliol està obert el termini de presentació de sol·licituds per a optar a la II convocatòria de la Beca Carnet Jove. Aquesta s’ha creat per tal de promoure l’accés professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes, així com donar un impuls al 9è art.

Hi poden presentar les seves sol·licituds tots aquells joves creadors entre 16 i 30 anys i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Amb una dotació econòmica de 5000 euros, la persona beneficiària de la beca publicarà 11 tires còmiques a la revista Medicampus i 11 tires còmiques a la revista El Jueves, al llarg dels 12 mesos posteriors a la concessió de la mateixa.

Un cop escollits el/la guanyador/a i els/les finalistes, un d’aquests tindrà l’oportunitat d’editar un llibre amb la casa, Ediciones Glénat. El llibre tindrà les característiques següents: 48 pàgines, en blanc i negre o en color i tiratge de 2.000 exemplars. L’autor signarà un contracte d’edició amb l’editorial i rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d’autor.

La sol·licitud que s’ha d’omplir, la documentació que cal presentar i molta és informació la trobareu a: www.jove.cat (secció Carnet Jove) i www.carnetjove.cat/connectat

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada