14 de gener 2010

Pep Brocal exposa a Terrassa

La mostra sobre l'obra del dibuixant terrassenc Pep Brocal s'inaugura a les 19:00 h, avui dijous al Centre Cultural de la Caixa de Terrassa (Rambla d'Egara, 340, a Terrassa). Un recull de 80 dibuixos de l'artista, guardonat al 1995 amb el premi 'Toutain' al millor dibuixant revelació del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

L'exposició romandrà oberta al públic fins al 14 de març a la sala 3 del Centre Cultural. La mostra es complementarà amb un taller didàctic adreçat a les escoles de la ciutat, en el qual els alumnes podran aprendre a identificar el llenguatge que utilitzen els dibuixants de còmic per poder arribar a tothom. Durant l'activitat, coneixeran el procés creatiu i les tècniques que utilitza Brocal per crear als seus personatges i, finalment, podran crear la seva pròpia vinyeta.

Brocal va néixer al 1967 a Terrassa i quan tenia poc més de vint anys va marxar a viure a Liège (Bèlgica), on va treballar en un estudi de disseny a Brussel·les, coneguda com la Meca d'una certa concepció del còmic francobelga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada