22 de gener 2010

Novetats de febrer de Norma

Ja podem trobar a les llibreries les dues darreres novetats que Norma ha publicat en català:


Corto Maltès: Les Cèltiques
Autor: Hugo Pratt
Col·lecció: Hugo Pratt
Sèrie: Corto maltès
Format: Tapa dura
Mida: 19 x 26
Pàgines: 96
Color: Color
ISBN: 978-84-9847-788-7
PVP: 20,00 €

Segon volum de la nova col·lecció Hugo Pratt, que recupera clàssics de l’autor venecià i títols inèdits al nostre país, així com noves versions acolorides.
Reeditem el llargament esperat àlbum de Les cèltiques a tot color. Aquest volum inclou les històries del cicle d'Irlanda i Gran Bretanya: "Concert en do menor per a arpa i nitroglicerina", “Somni d'un matí d'hivern", "Vins de Borgonya i roses de Picardia" i “Teatre de varietats entre Zuydcoote i Bray-Dunes”.


Yakari vol. 1
Autors: Job, Derib
Colecció: Infantil i Juvenil
Sèrie: Yakari
Format: Cartoné
Mida: 19,5 x 24,5
Pàgines: 96
Color: Color
ISBN: 978-84-9847-809-9
PVP: 9,95€

Arriba l’edició en català d’una de les sèries de còmic infantil de més èxit a França, imprescindible a la teva llibreria..
Yakari és un petit indi sioux que aviat descobrirà que no és un indi normal, perquè… pot parlar amb els animals! Creat per Job i Derib , Yakari és el còmic ideal per als més petits. Ple d’aventures i diversió, també els ensenyarà a respectar els animals i la naturalesa, i a cuidar del medi ambient.

1 comentari:

  1. Yakari, més que edició es una reedició. Joventut va editar-ne 16 títols als 80-90.
    Es curiós que com Eric Castel sigui una reedició i no s'editin altres noms de l'escola franco-belgua més importants que mai s'han vist en català.

    ResponElimina