22 de desembre 2009

La PSP servirà per llegir còmics

La consola PSP es converteix en un llibre electrònic perquè el seu propietari pugui llegir els còmics més cèlebres. Sony ha arribat a acords amb editorials del sector per comercialitzar la descàrrega dels seus títols a partir de 0,99 dòlars.

De moment, l'oferta és per al mercat de parla anglesa, però, segons Meristation, al proper any pot arribar al nostres país.

El posseïdor d'una PSP que vulgui llegir còmics d'editorials tan populars com Marvel o Rebellion haurà d'actualitzar la consola i descarregar-se un programa, Autoflow Viewer, per visualitzar els còmics.

L'incipient apogeu dels llibres electrònics sembla animar a altres plataformes, com a telèfons intel·ligent o consoles, a intentar oferir un servei similar. La gran diferència d'aquestes pantalles respecte a les dels e-books és que aquestes no emeten llum per assemblar-se més a l'experiència de lectura sobre el paper.

Esperem que el còmic en català no quedi despenjat de les noves plataformes electròniques que segur que s'aniran consolidant en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada