20 de novembre 2009

Presentació de la revista Kmic a Palma

El proper dimarts dia 24 a les 19:00h es presentarà a Can Alcover (c/Sant Alonso 24) de Palma la nova revista de còmics en català Kòmic, editada per Dolmen i Esquitx. Prèviament, dilluns dia 23 a les 11:00, tindrà lloc la presentació de la revista als mitjans de comunicació locals.

Des de ComiCat celebrem la publicació d'aquesta nova revista en català i li desitgem una llarga vida.

Font: Dolmen

8 comentaris:

  1. Molt bé! Us anava a preguntar que havia passat amb ells i voilà! ja la tens aquí...
    Per quan la tindrem a les mans?

    ResponElimina
  2. Això, això! Encara no l'he vista a les llibreries!

    ResponElimina
  3. Té molt bona pinta. Espero que la poguem trobar amb facilitat en botigues de cómic o kioscos.

    ResponElimina
  4. La revista ja ha sortit. Jo la vaig comprar ahir en un quiosc de Tarragona. No sé quina distribució tindrà per llibreries. Quan ho vaig preguntar a la botiga de còmics no en sabien res...
    Per cert, 100% recomanable!

    ResponElimina
  5. osti, doncs ja em diràs quin quiosc, que em vaig passar per vàries botigues de comics aquí a barcelona (continuarà, freaks, norma) i enlloc la tenien. És més, no sabien ni que existia!

    ResponElimina
  6. Em va passar el mateix a la llibreria on compro els còmics a Tarragona (només n'hi ha una). No en sabien res de la revista.

    La vaig trobar per sorpresa a un quiosc de la cadena Roslena. Suposo que la distribució es farà, bàsicament, per quiosc, però si volen arribar a més gent també l'haurien de distribuir per llibreria especialitzada, no?

    ResponElimina
  7. Si, tens raó! Ja ho vas dir al teu últim comentari, això que no la vas trobar a la botiga. Doncs si, si no distribueixen per botiga especialitzada, no sé pas si ningú se n'assabentarà! Uf! Mirarem als quioscs però és tota una aventura això avui dia...potser esperarem al cap de setmana i ens apropem a tarragona...
    Però és que m'extranya perque a continuarà tenen tot de dolmen i també la revista Esquitx, no ho entenc...
    Gràcies per això

    ResponElimina
  8. Llàstima no haver-me llegit els darrers comentaris. Avui he baixat a BCN i he anat a Norma a mirar si hi era. I no, no hi era. I tampoc sabien de què els parlava!

    ResponElimina