02 de novembre 2009

Club de Lectura de Còmics a la Biblioteca Armand Cardona

La Biblioteca Armand Cardona ens envia la següent informació sobre la creació d'un Club de Lectura de Còmics, una molt bona notícia per als amants d'aquest art:


A partir del mes de novembre la Biblioteca Armand Cardona posa en marxa un nou club de lectura, aquesta vegada serà per parlar de còmics. El club neix amb la intenció de compartir la passió pels còmics mitjançant la lectura, el comentari i alguna activitat complementària. La proposta de lectures abasta una mica de tot i variat: novel·la gràfica, àlbum europeu, còmic book, superherois, reportatge, espanyol, americà, francès, humor, filosofia, acció, etc. Es tracta de compartir opinions, gustos, descobrir nous autors i diferents estils...

El club és una activitat gratuïta oberta a tothom qui sigui major de 16 anys. Està adreçat a aquelles persones que ja llegeixen còmics i també a aquelles persones que no són aficionades als còmics però els agrada llegir o es volen iniciar en aquest novè art.

Les trobades del club es realitzaran un cop al mes a la Biblioteca. Durant aquest mes tots els integrants del club llegiran el mateix còmic i el dia de la trobada el comentaran plegats. Començarem el divendres 6 de novembre a les 19h amb Crónicas birmanas de Guy Delisle.

El club de lectura de còmics serà conduït per Quim Pérez, col·laborador cultural, guionista de còmics, crític literari i de còmics a revistes com Benzina, Punto H, Viñetas, Trama, Dolmen, Humo. En Quim ha col·laborat també a Mondosonoro, la revista Lateral i de manera esporàdica a Batonga, NSLM.

Si el que vols és una història que t’atrapi, els còmics ofereixen lectures que poden satisfer completament a una persona adulta lectora. La mateixa exigència lectora que li demanem a un llibre la podem trobar en aquest club de lectura. Oblida’t dels prejudicis negatius sobre els còmics, si alguna vegada els vas tenir, i endinsa’t en un món ple de vinyetes !

Informa't a la Biblioteca! o a:
http://www.vilanova.cat/html/tema/bm/ac/armand_cardona.html
i a l’adreça: b.vilanovag.act@diba.cat

Més informació:
Biblioteca Armand Cardona i Torrandell
c/Menéndez y Pelayo, 15-17
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 815-91-21
Fax. 93 815-80-29
a/e: b.vilanovag.act@diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada