07 d’octubre 2009

Es publica l'Informe 2008 de l'Observatori de la Il·lustració Gràfica

La Federació d'Associacions d'Il·lustradors Professionals (FADIP), integrada actualment per les associacions d'Il·lustradors de Catalunya (APIC), Galícia (AGPI), Madrid (APIM), País Basc (APIE-EIEP) i València (APIV) ha fet públic a la seva pàgina web l'Informe 2008 de l'Observatori de la Il·lustració Gràfica. Es pot descarregar una versió en català (en pdf) aquí. A continuació teniu la traducció de la nota de premsa:


L'Observatori de la Il·lustració Gràfica és un «sistema de detecció», un instrument per analitzar la realitat de la indústria, i el seu primer resultat és aquest Informe 2008: una eina per començar a situar-nos professionalment en el segle XXI, una base per a la reflexió sobre els problemes que hem de resoldre davant dels nous reptes.

L'Observatori de la Il·lustració Gràfica és un projecte promogut per FADIP amb el recolzament de la Fundació Arte y Derecho i del Ministeri de Cultura. És un organisme que vol avaluar l'estat de la qüestió en matèria de respecte al dret d'autor en aquest camp, i promou un estudi objectiu dels canvis fonamentals que es produeixen en el món de la comunicació i que afecten les relacions dels i les professionals de la il·lustració amb els mitjans.

Font: Ilustración via Entrecomics


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada