24 de setembre 2009

IV Saló del Manga de València


Els dies 3 i 4 d'octubre se celebrarà a València el IV Saló del Manga de València, a la Fira València pavelló 6Bis. A continuació teniu la nota de premsa de l'organització, que hem traduït, un any més, al català.

La localització a Fira València ofereix la possibilitat de continuar creant nous continguts i créixer en metres ocupats amb activitats.
La nota de color la posen els propis assistents, que poden acudir cosplejats (disfressats) dels seus personatges favorits, optant a guanyar un viatge al Japó o un viatge al Brasil per participar en un concurs de cosplay a nivell mundial.
Selecta Visió tindrà un estand de venda amb el seu catàleg, també les botigues més importants d'Espanya hi seran presents com en anteriors ocasions per oferir el més divers material relacionat amb el manga i la cultura japonesa.
Exhibicions d'arts marcials, taller de cal·ligrafia japonesa, taller de dibuix manga, aprendre a jugar a go o a shogi són unes de les moltes activitats de què es podrà gaudir en aquest saló.
Els videojocs són una part important de l'esdeveniment, el visitant podrà participar en els torneigs o en el joc lliure durant tot l'horari de l'esdeveniment.
Pel que fa a la música, es podran gaudir de videojocs musicals i d'actuacions relacionades amb el Japó, donant-li un gran ventall de sons vinguts del país nipó.
Projectarem les ultimes novetats de pel·lícules d'anime que hagin aparegut al mercat en alta definició per primera vegada a València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada