24 de juliol 2009

L'Índia aplica lleis antiterroristes a un còmic

La primera heroïna porno de l'Índia no és més que una tira de còmic on line. Es diu Savita Bhabhi i és un icone sexual per les fantasies dels adolescents indis. El seu nom, Bhabhi, vol dir això: l'esposa del germà o cunyada. Seria l'esposa que els joves del barri prenen com a primer referent sexual.

El Govern indi ha bloquejat la seva web, i ara està expulsada de les muntanyes de Caixemir a les platges del sud a Kerala. Consideren a Savita una amenaça per a la seguretat i integritat nacional o capaç d'enterbolir les relacions d'amistat amb els països veïns. Aquests són els motius que exposa el capítol 67 de la llei de tecnologia informàtica, que permet a l'estat censurar websites sota els esmentats pretexts. Una nova llei de seguretat sorgida després dels atemptats terroristes de Bombay.

Hem rebut moltes queixes en el nostre departament, pel que hem decidit censurar-la, va explicar N. Vijayaditya, del ministeri de Comunicacions i Informació tecnològica, que també va al·legar que podria corrompre els menors en tractar-se de dibuixos.

Després de la censura, es parla d'ella a la premsa nacional i estrangera. S'organitzen campanyes per salvar Savita on line. Però la barreja de sexe i tradició que destil len les vinyetes de Savita ha escandalitzat a bona part de la població hindú, que no ha vist amb bons ulls el fet que una doneta hindú es passi per la pedra a tot mascle vivent, inclòs al seu propi cosí, a metges, repartidors o massatgistes.

1 comentari: