03 de juny 2009

Actualització de la guia bibliogràfica De còmics

Amb motiu de la celebració del Saló del Còmic de Barcelona 2009, la Subdirecció General de Biblioteques dóna continuïtat a la bibliografia selectiva De còmics amb una actualització bibliogràfica que conté els títols més interessants apareguts al mercat des de l'últim Saló.

El Saló del Còmic de Barcelona de 2007 va acollir la presentació de la bibliografia temàtica De còmics. La proposta de lectura formava part d'un projecte impulsat per la Direcció General de Cooperació Cultural, a través de la Subdirecció General de Biblioteques destinat a potenciar i orientar la tria dels llibres que realitzen les biblioteques públiques en diversos camps temàtics.

Tant l'any 2008 com aquest any 2009 s'ha volgut donar continuïtat a la proposta inicial actualitzant la bibliografia amb les novetats més interessants aparegudes al mercat des de l'ultima edició del Saló. La tria, talment com en les ocasions anteriors, ha estat feta, bàsicament, per membres del Grup Biblioteca i Còmic del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Es tracta d'una selecció bàsica de 78 títols, que es pot completar amb la informació bibliogràfica que trobareu al SIS, Servei d'Informació Selectiva. A l'espai del SIS hi trobareu també actualitzades les edicions de les obres bàsiques recomanades anteriorment, així com una oferta molt més àmplia de novetats del sector de la historieta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada