05 de juny 2009

10è Concurs de Còmic de Nou Barris

El Centre Cívic Porta-Sóller i el Casal de Joves Guineueta organitzen la desena edició del Concurs de Còmic de Nou Barris.


Bases
  1. Podran participar-hi tots els i les dibuixants del món, aficionats/ades, els quals podran escriure el guió en la llengua pròpia, i l'hauran de traduir al català o al castellà.
  2. La temàtica és lliure.
  3. Les obres seran d'un mínim de dues pàgines i d'un màxim de quatre, en blanc i negre o color, de mida DIN A4 o proporcional. S'entregarà l'obra original acompanyada d'una fotocòpia . Totes les pàgines han de portar al revers el títol de l'obra i el pseudònim.
  4. Cada participant pot enviar un màxim de dues obres, inèdites. No hi ha de figurar el nom de l'autor/a. Les seves dades personals (nom, cognoms, nº de DNI, adreça, telèfon i edat) han d'adjuntar-se en un full a part a dins d'un sobre, en el qual només figurarà escrit el títol de l'obra, el pseudònim i la categoria a la qual pertany.
  5. Hi haurà diferents categories que aniran en relació amb l'edat:
  • Categoria 1 : de 9 a 15 anys
  • Categoria 2 : de 16 anys en endavant

  1. La data màxima d'entrega de les obres és el dia 8 de juny de 2009. El lloc d'entrega serà el Centre Cívic Porta-Sóller , c/ Estudiant, s/n (baixos plaça Sóller), 08016 BCN; tel. 93 276 80 77, o bé el Casal de Joves Guineueta. Pl Ca n'ensenya, 4, 08042 BCN; tel. 93 359 40 00.
  2. Hi haurà tres premis per categoria. La dotació serà d'un curs d'un mes de durada a l' escola JOSO de Barcelona per als primers premis. Alhora, per a la categoria 1 hi haurà un taló de compra de material de dibuix en un establiment especialitzat ( Todoficinas ) i per la categoria 2 hi haurà un taló de compra de 50€ per ser utilitzat a la botiga Norma Còmics i un altre que podrà ser utilitzat opcionalment a la llibreria Arkham còmics o en un establiment especialitzat en material de dibuix (Todoficinas) . La quantitat fixada en el taló estarà en relació amb el premi guanyat.
  • Per a la Categoria 1
1r premi : 250 € i un curs de còmic a l'escola JOSO
2n premi : 200 €
3r premi : 150 €

  • Per a la categoria 2
1r premi : 300 € + 50 € i un curs de còmic a l'escola JOSO
2n premi : 250 € + 50 €
3r premi : 200 € + 50 €

Norma Editorial i Edicions Glénat dotaran amb un lot de les seves publicacions als treballs guanyadors.

La persona guanyadora de la categoria 2 tindrà la possibilitat de ser l'autor/a del disseny de la publicitat del concurs de l'any vinent.

  1. El jurat estarà format per professionals qualificats del món del còmic. . En aquesta edició els integrants del jurat són membres de Ficòmic, el Museu del còmic i la il·lustració de Barcelona, l'escola de còmic Joso, l'escola Femart i l'editorial La cúpula. El jurat es reserva el dret de declarar desert algun dels premis o de proposar una altra distribució nominativa.
  2. Els treballs guardonats quedaran al Centre Cívic Porta-Sóller, el qual en decidirà la possible publicació. La resta d'obres podran ser recollides al mateix Centre a partir del dia 20 de juliol de 2009 .
  3. L'entrega de premis tindrà lloc al Centre Cívic Porta-Sóller el 19 de juny de 2009 a les 19.30 hores. El mateix dia s'inaugurarà l'exposició amb totes les obres presentades.
  4. La participació en la convocatòria d'aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases. L'organització es reserva el dret, si cal, d'introduir aquelles modificacions que cregui necessàries per a un millor funcionament del concurs. L'organització no es fa responsable del contingut de les obres presentades a concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada