25 de maig 2009

Premi de Còmic Rei en Jaume 2009

A partir del proper 29 de juny, i fins al 10 de juliol, s'obre el termini de lliurament de documentació per participar en l'edició dels Premis Rei En Jaume 2009.

Aquest certamen es presenta un any més com un dels més reconeguts i interessants del panorama cultural de les Illes a partir de les següents categories i premis: Arts Plàstiques, dotat amb 8.000 €, i Arts Plàstiques artistes de Calvià, amb 2000 €; Còmic, Investigació, Narrativa en castellà, Narrativa en català, Poesia en castellà, Poesia en català i Poesia en anglès, dotats cadascun amb 1.500 €, més la publicació de l'obra, més 100 exemplars per a l'autor.

Organitzats pel Departament de Cultura, els Premis Rei En Jaume es desenvolupen durant els mesos de juliol, agost i setembre, i suposen una continuació dels més de trenta anys de tradició en els quals s'han donat cita professionals del món de la investigació, de la literatura i de les arts.
El jurat de cada categoria estarà format per tres persones destacades de l'àmbit cultural balear. Tant la composició del jurat com els resultats del concurs no es faran públics fins al dia del lliurament dels premis, que es portarà a terme el divendres 28 d'agost als jardins de l'hotel H10 Punta Negra.

Posteriorment, s'inaugurarà l'exposició dels seleccionats en la categoria d'Arts Plàstiques, que tindrà lloc el dimecres 9 de setembre a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Calvià, i també l'exposició dels participants de Còmic el dijous 10 de setembre, a la Sala d'Exposicions d'Es Generador. Ambdues exposicions romandran obertes al públic durant el mes de setembre.

Els Premis Rei En Jaume s'organitzen des del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià i compten amb la col·laboració de Taylor Woodrow, Fundació Calvià 2004 i Hotel H10 Punta Negra.

Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada