03 de maig 2009

Curs de còmic a La Central de Barcelona

Aquest taller de còmic va dirigit, tant a persones amb una formació sòlida de dibuix, com a tothom interessat en desenvolupar-se com a narrador, dins del llenguatge de la historieta. No és tan important el nivell com el desig de comunicar. Sí que es requereix un mínim d'experiència com a lector.

El nostre objectiu serà el de formar unes eines gràfiques que ens serveixin per a "pensar en seqüències" i aprendre a donar una forma coherent a un projecte concret que es desenvoluparà durant el curs. Es donarà especial importància a la capacitat creativa tant en la forma com amb el concepte.

Durant les dues primeres sessions del curs ens acostarem a aquest art que compta amb innombrables i molt variats enfocaments històrics. Realitzarem un recorregut des dels inicis de la historieta fins a les últimes tendències i posarem en marxa una sèrie d'exercicis de contacte. A partir de la segona classe es concentraran tots els esforços en donar forma a una producció pròpia. La pràctica i l'anàlisi dels resultats ens permetrà reforçar i empènyer les millors qualitats de cada alumne, així com corregir les seves mancances. Al final del taller es presentarà el projecte conclòs i tancarem amb una anàlisi de les possibilitats editorials que existeixen a nivell internacional (revistes, editorials, fanzins, etc).

Els professors seran Rafael Castañer i Elenio Pico. Les dates, del 16 de maig al 27 de juny, els dissabtes de 10.30 h a 14h a La Central del Raval C/Elisabets, 6 de Barcelona.

Font i inscripcions: LLibreria La Central

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada