05 de març 2009

Novetats de Glénat pel març

A partir d'aquest mes, totes les sèries de manga en català de Glénat que sortien cada mes ara seran bimestrals. O sigui que a partir d'ara només tindrem Bleach, Naruto i Inu-yasha cada dos mesos (les altres ja eren bimensuals). Segons la editorial el motiu és per evitar atrapar a l'edició en castellà.

Això ha fet que aquest mes només tinguem tres novetats en català:

BLEACH 23 - Tite Kubo
L’Aizen ha encomanat a l’Ulquiorra que s’ocupi personalment de l’Ichigo, perquè té els ulls posats en el poder latent que amaga el jove de cabells de color taronja. D’altra banda, la Rukia i els shinigami de la Societat d’Ànimes són conscients del perill que comporten les accions de l’Aizen i es dirigeixen a l’encontre de l’Ichigo. Comença una batalla entre shinigami i Arrancar que pot ser memorable…!

INU-YASHA 42 - Rumiko Takahashi
En Naraku posa de manifest les seves ambicions tot provocant l’enfrontament de l’Inu-yasha i en Môryômaru. El seu objectiu és aprofitar el moment en què tots dos estiguin desfets… Podrà l’Inu-yasha frustrar la malvada estratègia del seu enemic mortal?

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 9 - CLAMP
De mica en mica, la Sakura va aconseguint convertir les Cartes de Clow en Cartes de la Sakura. Tanmateix, a en Yukito li passa alguna cosa! La màgia de la Sakura encara no és prou poderosa. Hi ha en joc l‘existència d’en "Yukito-Yue"!

Més informació sobre les novetats al pdf del mes de març i a la seva web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada