17 de març 2009

Nova edició corregida de "ComiCat: Crítica, Articles i Guia del Còmic en Català 2008"

Edicions Per Tutatis! lliura una nova edició que corregeix el desajustos del llom i elimina certes pàgines en blanc sobreres (així a més és uns cèntims més barat).

ComiCat: Crítica, Articles i Guia del Còmic en Català 2008

ComiCat: Crítica, Articles i Guia del Còmic en Català 2008

calificacióncalificacióncalificacióncalificacióncalificación

8 hores de lectura
Autor: Equip ComiCat
Editor: Marc Pastor i Sanz
Categoria: Còmic
N° de pàgines: 142
Tamany: 108x175

7.71€


1 llibre + IVA + despeses d'enviament: 11.02€


ComiCat inclou totes les crítiques de còmic publicades al bloc de referència del còmic en català i una selecció dels articles més interessants, entre ells aportacions d'Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia del còmic en català amb tots els títols editats el 2008.

ComiCat és un bloc sobre còmic en català realitzat per un conjunt d’amants d’aquest mitjà d’expressió. Volem compartir i difondre la nostra afició i potenciar especialment els còmics en català, tant de producció pròpia com en forma de traduccions, així com donar ressò a l’activitat que en aquest àmbit es desenvolupa a les terres de parla catalana.

Amb motiu del nostre primer any d’existència, hem volgut fer un recull d’allò més representatiu de la nostra activitat. El resultat és el llibre que ara teniu a les mans, que inclou totes les crítiques de còmic publicades al bloc i una selecció dels articles que ens han semblat més interessants. Entre ells n’hi ha que són textos cedits amablement per Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia amb els còmics publicats en llengua catalana al llarg de 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada