17 de febrer 2009

Batman vindrà a Barcelona

El guionista Mark Waid ha anunciat a Newsarama que, coincidint amb el proper Saló del Còmic de Barcelona (que se celebrarà del 29 de maig a l'1 de juny), s'editarà un número de Batman en el qual el protagonista visitarà Barcelona.

L'argument de la història girarà al voltant de la llegenda de Sant Jordi i la seva lluita contra el drac. I com situem aquesta coneguda llegenda tan nostrada (i alhora universal) a l'Univers DC? Doncs amb l'enfrontament entre Batman i Killer Croc (un malvat amb aspecte de cocodril) als carrers gòtics de la ciutat comtal. El còmic es titularà Batman in Barcelona: Dragon's Knight i comptarà amb dibuixos de Diego Olmos (Gotham Knights) i la coberta anirà a càrrec de Jim Lee (una de les estrelles convidades al Saló d'enguany).

Font: Newsarama


ACTUALITZAT

Planeta ha fet pública una nota de premsa amb més informació del còmic, que es publicarà de manera simultània amb els Estats Units! :)

Planeta DeAgostini Cómics publicarà el proper mes de maig una aventura inèdita del Cavaller Fosc titulada Batman: Barcelona, el Caballero del Dragón. Un còmic especial perquè la història se centra en la ciutat de Barcelona i en una llegenda, i perquè la seva edició, que serà simultània als Estats Units i Espanya, coincidirà amb la inauguració del 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Un breu avançament...

Quan una sèrie d'estranys assassinats assolen la preciosa ciutat costanera de Barcelona, el Cavaller Fosc fa que resoldre'ls sigui la seva prioritat màxima. Ple d'intrigues internacionals, gran aventura i perills encara més grans, Batman: Barcelona, el Caballero del Dragón ens mostra el croat emmascarat en un tipus diferent de Gotham... però igual de perillós!

El guionista estrella Mark Waid (Kingdom Come) realitza un electritzant especial ple d'emoció i sorpreses, i la sensació artística espanyola Diego Olmos (Supernatural: Rising Son) retrata de manera esplèndida la seva ciutat natal. Tot plegat acompanyat per una preciosa portada de l'autor supervendes Jim Lee (Batman, Superman)!

Fitxa de l'obra:

BATMAN: BARCELONA, EL CABALLERO DEL DRAGÓN
Escrit per Mark Waid
Art de Diego Olmos
Color de Marta Martínez
Portada de Jim Lee

A la venda el 29 de maig.

6 comentaris:

  1. Osti, fins i tot en Batman per Barcelona, collons si que són efectives les campanyes de turisme de l'Ajuntafems...

    ResponElimina
  2. Visc_a una ciutat amb tarats vestits de ratpenat saltant pel terrats del Gòtic

    Visc_a Barcelona

    L'editaran en català? pel tema Sant Jordi i així, perquè si al còmic diu que està inspirat en la llegenda de San Jorge em pillarà un col·lapse...

    ResponElimina
  3. Hahahaha...!!

    Encara són capaços de colar-hi algun torero o tablao flamenco.

    Com aquella peli de James Bond, on a l'escena ambientada a Espanya, sortien uns nazarenos portant un sant, i al final de la processó... el cremaven!! O_o

    Fan fer un matxembrat entre Setmana Santa andalusa i falles valencianes.

    Salut!

    ResponElimina
  4. Bones!

    Ja hi podeu pujar de peus: toreros i una dona que balla flamenco i que es diu Lola. Això sí, enmig de la Sagrada Família. :D
    I encara gràcies si no surten mexicans fent la migdiada (això és real o és un llegenda urbana?).

    Ei, Javier... em sap greu ahir, escoltava la ràdio pel telèfon i no m'enterava gaire de la conversa... ^_^U

    Salut!

    ResponElimina
  5. Ei, Quim, doncs per no enterar-te gaire va quedar prou bé :-P De veritat, nosaltres des d'allà al menys et sentíem perfectament, i vas respondre coherentment a totes les preguntes per tant... tot perfecte. Llàstima que no tinguessin gaire més temps, tenien varies preguntes més per fer-te, però tot i això jo crec que ja va valdre la pena no?

    Salut!

    ResponElimina
  6. Només faltava això!

    Bé, el pitjor és que me'l compraré, fa gràcia no?...Em jugo el que vulgueu que apareix un tablao, una escena d'acció en una plaça de braus i tots els extres petits, morenos i amb bigoti (a la mexicana)

    Però segur!

    ResponElimina