16 de gener 2009

Rock Nights de còmic a Eivissa

El proper 24 de gener se celebra a Eivissa Rock Nights, un festival de música que tindrà una dedicació especial als còmics aquest any.

Torna ROCK NIGHTS! Aterrem el 2009 amb nous superpoders, presentant l'espectacular episodi "COMIC HEROES & VILLAINS", dedicat al món del Còmic i els seus herois i vilans. En aquesta extraordinària edició ens visitaran grans artistes relacionats amb la temàtica, que en aquesta ocasió seran dibuixants i creadors de còmics com Bart Torres i Franky, que mostraran la seva obra en una exhibició visual a través de les pantalles entre les 23:30 i les 01 : 30h, després del qual ens transportaran dins d'un còmic gràcies a les impactants visuals d'Ángel Zorrilla.

A més, el públic assistent tindrà la possibilitat de ser caricaturitzat per Raúl Moya. Per descomptat, hi haurà premis per a les tres millors disfresses, i sorpreses per a tots, com l'entrega del CALENDARI ROCK NIGHTS 2009. Deixa volar la teva fantasia i submergeix-te en un món de superherois i personatges de còmic! Oculta la teva identitat secreta amb un antifaç, obre't la camisa i mostra el teu símbol o treu les teves urpes de Catwoman ... Revela el superheroi o el dolent que portes dins! Ho diu Bowie: "We can be HEROES just for one day ..."

L'exhibició VISUAL!

  • Bart Torres i José Oliver. L'eivissenc Bart Torres (dibuixos) i el mallorquí José Oliver (guió) són els creadors de El Joven Lovecraft, un celebrat còmic que narra en clau d'humor les aventures del famós escriptor de terror HP Lovecraft en la seva infantesa. El còmic compta ja amb una autèntica legió de fans, que merescudament han convertit els seus protagonistes en personatges de culte. Inicialment publicat cada dilluns a Internet en format de tira, el 2007 va veure la llum l'edició en paper de l'obra, amb gran èxit de crítica i públic, motivant l'aparició de successives edicions i atraient l'atenció de nombrosos mitjans de comunicació. Podrem admirar el millor de El Joven Lovecraft en una exhibició visual, i regalarem exemplars del còmic signats pels seus creadors.
  • Franky. El seu nom és immediatament reconeixible, i al pronunciar, ràpidament vénen al cap les seves inoblidables dibuixos, instal·lats ja en la memòria col·lectiva del públic eivissenc. No hi ha ningú a l'illa que no recordi els dibuixos de Franky. Creador del mític SUPERPRATS, l'únic superheroi eivissenc de la història, i que ens va fer riure durant anys des de les pàgines del Diario de Ibiza, ens oferirà l'oportunitat de recrear els seus millors dibuixos durant aquesta nit dedicada al Còmic. A banda del Diario de Ibiza, Franky ha publicat la seva obra a "Uc", "Aula Cero", "Eivissa", "La Veu de Ibiza", "ADN" o "Ibiza Cosmic", i en l'actualitat publica a la web de Ibiza-click.
  • Raúl Moya. Originari d'Osca i resident a l'illa des de fa uns anys, Raúl Moya és fundador juntament amb Fernando Jimémez del col lectiu de muralistes ALMAZUL, i compagina aquesta activitat al costat de la de caricaturista a Sant Antoni o el port d'Eivissa. Aquesta nit, exposarà en Rock Nights una selecció d'originals de les seves creacions i realitzarà caricatures en directe dels convidats que ho desitgin.
  • Ángel Zorrilla. Aquest creador de sensacions multimèdia i autèntic mag de la creació visual arribarà a Rock Nights per treure del seu barrer unes impactants visuals basades en el món del còmic i els seus superherois i vilans, que faran que el públic se senti transportat dins de les vinyetes. Ángel està actualment a càrrec de la secció multimèdia de Pachá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada