01 de desembre 2008

Tintín torna al Centre de Lectura de Reus

El conegut personatge creat per Hergé torna al Centre de Lectura de Reus, després de l'exposició i les activitats celebrades durant els mesos de febrer i març d'enguany. El plat fort d'aquest cicle, organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de Reus, serà una exposició a l'entorn del món de Tintín i de les creacions d'Hergé, que es farà entre els dies 1 i 21 de desembre a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus (C/ Major, 15). La mostra comptarà amb materials diversos, entre els quals es trobaran treballs realitzats per escolars dels centres educatius d'aquesta ciutat.

També es realitzaran novament activitats pedagògiques relacionades amb l'exposició a partir de set còmics de Tintín: El Lotus Blau, L'Orella escapçada, Les joies de la Castafiore, El Secret de l'Unicorn, Objectiu la Lluna, Hem caminat damunt la Lluna i L'Illa Negra. Les butlletes de participació en aquestes activitats s'hauran de lliurar emplenades a la secretaria del Centre de Lectura de Reus abans del dia 25 de novembre.

A més, s'ha convocat un concurs adreçat als centres educatius de primària i ESO que porta per títol "Tria la teva aventura" i que proposa recrear històries que tinguin com a protagonista a Tintín en el context de la ciutat de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada