02 de desembre 2008

Novetats de Glénat pel desembre

Ja tenim les novetats de Glénat per acabar l'any. Continuen les sèries manga
NARUTO 31 - Masashi Kishimoto
S’acosta la fi de la funció! La Sakura i la Chiyo corren un gran perill en plena batalla acarnissada contra en Sasori, el qual ha convertit el seu propi cos en un titella.
Com s’acabarà aquesta lluita intestina...? Mentrestant, contribuirà el nou sharingan a posar punt i final a l’enfrontament d’en Naruto i en Kakashi contra en Deidara!?


BLEACH 20 - Tite Kubo
Resulta que el suposadament traspassat Aizen encara és viu!? Ara bé, l’alegria serà breu, perquè la freda fulla de l’Aizen travessa la Hinamori. En Hitsugaya, aterrit, troba el seu cos inert...! Es descobreix l’enrevessat pla de l’Aizen, així com el veritable objectiu de la condemna a mort de la Rukia!

INU-YASHA 39 - Rumiko Takahashi
Una nena endimoniada ataca l’Inu-yasha amb la Dakki, l’espasa encantada!! El poder de la Dakki és temible... Podria ser la clau per destruir en Môryômaru d’una vegada per sempre...?

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 8 - CLAMP
Tot d’una, es posa de moda fer peluixos en forma d’osset i per això la Sakura decideix fer-ne un per regalar-lo a en Yukito. Però el peluix és converteix en un gegant que
amenaça de destruir el barri de Tomoeda!
Qui deu ser darrere de tot això...!?


KIMAGURE ORANGE ROAD 2 - Izumi Matsumoto
Davant d’en Kyôsuke apareix un amic de la infància de la Madoka i la Hikaru que, a més a més, està enamorat de la segona! Un panorama amorós ben complicat que encara s’embolica més quan, de la manera més inesperada, resulta que se’n van a la platja tots quatre...! Què els espera al paradís estival...!?
Podeu trobar les portades al pdf de les novetats del mes de novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada