11 de desembre 2008

I Jornada sobre comunicació, cultura i còmic de la UAB

Demà divendres 12 de desembre de 2008 se celebrarà, a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, la "I Jornada sobre comunicació, cultura i còmic de la UAB".

Programa


10,30 h. Obertura.
10, 45 h. Conferència: "Els superherois en un món en canvi". Alejandro Martínez Viturtia, crític i director editorial de Panini Comics.

12 a 13, 30 h. Debat: "Còmic: Recerca i informació, de Bang a La Caárcel de Papel". Moderador: José Maria Perceval, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Hi participen: Antonio Martin (teòric, estudiós i editor), Alfons Moliné (estudiós i crític) i Álvaro Pons (professor de la Universitat de València i director del bloc La Cárcel de Papel).

16, 30 a 18 h. Debat: "Còmic, cultura i comunicació". Moderador: Carles Figuerola, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Hi participen: Natalia Meléndez (professora de la Universitat de Málaga), Jordi Cervera (novel·lista i periodista cultural a Catalunya Ràdio) i Joan Navarro (estudiós, crític i director editorial de Glénat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada