07 d’octubre 2008

Novetats de Glénat per l'octubre

Ja es troben disponibles les novetats de la Editorial Glénat per aquest mes. Les sorpreses d'aquest mes no ho són tant perquè ja us les hem anat avançant: La llegenda del bandoler Serrallonga del prolífic Quim Bou amb guió de Niki Navarro i la edició en català de l'esperat manga Kimagure Orange Road
LA LLEGENDA DEL BANDOLER SERRALLONGA
Niki Navarro, Quim Bou

80 pàgines a color
15 €

En Joan Sala, àlies Serrallonga, va ser un mític bandoler català del Segle XVII que es va fer lladre de camins a causa de la misèria de l’època, i que va combatre les tropes espanyoles pocs anys abans de la coneguda Guerra dels Segadors per la independència catalana.
TV3 i Televisió Espanyola, en associació amb la productora Oberon Cinematogràfica, han dut a la petita pantalla la vida d’en Serrallonga a través de una mini-sèrie de dos episodis de 75 minuts de duració.
Edicions Glénat es va involucrar de seguida en el projecte amb la luxosa adaptació a còmic de la sèrie. La Niki Navarro ha estat l’encarregada d’efectuar l’àrdua tasca de transformar el guió de la mini-sèrie al format d’historieta. Per a realitzar la complicada part gràfica, el projecte ha tingut la sort de comptar amb un excel·lent professional del còmic: en Quim Bou.
La llegenda del bandoler Serrallonga és un producte de primera qualitat, amb un estil gràfic molt proper a l’escola franco-belga i una factura visual que el situa a anys llum en resultats artístics a la majoria de les adaptacions que de cinema a còmic acostumen a fer-se als Estats Units.


KIMAGURE ORANGE ROAD 1
Izumi Matsumoto

352 pàgines
9,95 €

El mateix dia en que en Kyosuke, el fill gran d’una família amb uns poders molt particulars, es trasllada de ciutat amb la seva família, surt a passejar per a conèixer la zona de la seva nova casa i queda enlluernat per la Madoka, una noia amb la que coincidirà després a l’institut. En Kyosuke és un jove de caràcter indecís i las circumstàncies el portaran a sortir amb la Hikaru, una amiga de la Madoka. Tanmateix, no trigarà en donar-se compte que sempre està pensant en la Madoka i farà tot el possible per apropar-se a ella. El triangle amorós està servit.
El gran èxit del manga al Japó va fer que immediatament es fes la versió anime.


NARUTO 29 - Masashi Kishimoto
En Naruto i els seus companys fan cap al cau dels “Akatsuki” per rescatar en Gaara, que ha caigut a les seves mans! Però l’Itachi els barra el pas!! D’altra banda, davant de l’altre esquadró, liderat per en Gai, hi apareix en Kisame!! Se’n sortirà en Gaara, de tot aquest enrenou…!?

BLEACH 18 - Tite Kubo
La Doble Fulla ha estat alliberada!! Al patíbul, la Rukia sembla disposada a assumir el seu destí amb resignació, però en el moment en què el botxí es disposa a posar punt i final a la seva vida, s’esdevé una cosa inesperada… Un segons que la mort se l’endugui, l’Ichigo apareix davant seu! I les tretze divisions s’embranquen en una batalla campal!!

INU-YASHA 37 - Rumiko Takahashi
El presoner Goryômaru fuig de la cel·la on el tenia amagat en Naraku i aconsegueix així la llibertat. De seguida es dirigeix al seu objectiu… El fragment de l’Esfera dels Quatre Esperits que posseeix la Kagome!!

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 7 - CLAMP
Un cop ha acabat de reunir-les, la Sakura ha estat acceptada com a nova posseïdora de les Cartes de Clow. Però comencen a passar coses estranyes al barri de Tomoeda, que coincideixen amb l’arribada d’un nou alumne a classe. I la màgia que la Sakura havia emprat fins ara no funciona! Comença una nova i apassionant saga!
Com sempre en podeu veure més detalls al PDF de novetats de l'octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada