01 de juliol 2008

Novetats de Glénat pel juliol

Un mes més Glénat ens afegeix una nova joia enmig de les seves sèries regulars en la nostra llengua: La edició de "Traç de guix" en llengua catalana.

Traç de guix
Miguelanxo Prado
96 pàgines a color
19'95 €

Per primer cop en català arriba l’obra màxima i més exitosa de Miguelanxo Prado, Traç de guix. Amb una repercussió que ha donat la volta al món, la qualitat d’aquesta obra ha estat reconeguda a través d’una llarga llista de premis tant a nivell nacional com internacional, dels que destacarem el Premi Alph Art d’Angoulême 1994 i el de Millor Obra del Saló del Còmic de Barcelona 1994.
L’argument és, en síntesi, el següent: després de dies de navegació i tempesta, un home veu en l’horitzó una illa que no apareix a les cartes de navegació i porta el seu vaixell fins a ella. A l’illa només ha una cantina, atesa per una dona i el seu fill, que és alberg i refugi dels viatgers, i més lluny, a la punta rocosa, un far abandonat. A l’illa hi ha un altre vaixell atracat, amb una dona que també està de pas esperant a algú...
A partir d’aquí es desenvolupa la història.


NARUTO 26 - Masashi Kishimoto
Si mata el seu millor amic, aconseguirà el “poder”... Tal com li va dir el seu germà Itachi, en Sasuke es disposa a destruir en Naruto, a qui considera el seu “amic més íntim”! El rasengan d’en Naruto s’enfronta al chidori d’en Sasuke!! Qui serà el vencedor d’aquest combat a mort sense precedents!?

BLEACH 15 - Tite Kubo
L’Ishida ha descobert que el cruel shinigami Kurotsuchi va ser el responsable de la mort del seu avi i mestre, i li dispara una fletxa que supera el nivell d’energia que pot controlar! Mentrestant, l’Ichigo s’entrena de valent per arribar a dominar el “bankai”, l’alliberament de la seva zanpakutô, que li permetrà plantar cara a en Byakuya en igualtat de condicions.

INU-YASHA 34 - Rumiko Takahashi
Una allau de rates descontrolada. La situació desesperada dels germans Kohaku i Sango... L’Inu-yasha corre! Però què passa amb la figura de la Kikyô, que fa acte de presència...!?

LOVE HINA 2 - Ken Akamatsu
La Narusegawa ha estat ajudant a en Keitarô a preparar els exàmens per a entrar a la Tôdai, ja que aviat tindran lloc els exàmens de simulacre. Alhora, s’apropen les festes de Nadal i les noies de la residència preparen una festa... No us perdeu el segon volum d’aquesta divertida sèrie plena de malentesos i situacions disbaratades!
En podeu trobar més detalls al pdf de novetats de juliol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada