06 de juny 2008

Premis d'Humor Gràfic Esportiu


La Fundació Catalana per a l’Esport ha convocat la segona edició dels Premis d’Humor Gràfic Esportiu, en què poden participar tots els treballs presentats a la Fundació abans del 31 de desembre de 2008.

Els Premis d’Humor Gràfic Esportiu tenen caràcter bianual i s'estructuren en dues opcions pel què fa al format dels acudits: les vinyetes originals en format de paper i les vinyetes en format digital, i dins d'aquestes dues opcions, dues categories: una pel dibuix inèdit i una pel dibuix publicat (o en el cas de la vinyeta digital, "penjada a la xarxa en qualsevol mitjà digital"). Els acudits o tires inédits han d'esser en català obligatoriament (o se muts!)i només s'admetrà un màxim de tres obres inédites per dibuixant. Pel què fa als publicats, poden estar escrits en català, castellà, occità o aranés i han d'haver estat publicats entre l'agost del 2007 i el desembre del 2008. Tots els autors han d'ésser majors de 18 anys.

S’estableix un premi de 1.500 euros per a cada opció (impresa i digital), i per a cada categoria (inèdit i publicat), atorgat per majoria de vots del jurat, el qual podrà proposar un accèssit de 1.000 euros cadascun per a cada opció i categoria. La decisió del jurat es farà pública abans del 31 de març de 2009. Podeu consultar les bases en aquesta pàgina de la Fundació Catalana per a l'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada