03 de juny 2008

Novetats de Glénat pel juny

Ja tornem a tenir el llistat de novetats en llengua catalana d'Edicions Glénat. Aquest mes ens deixa el mític manga Musculman i tenim un nou volum de la genial sèrie Torpedo.

TORPEDO 4 - Jordi Bernet/ E. S. Abulí
Quart volum de 5 d’aquesta sèrie editada per primer cop en català, protagonitzada per l’assassí a sou italoamericà més famós dels còmics de sèrie negra. En aquest es troben els àlbums: Els diners no ho són tot, El Partit i El Sòrdid.

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 5 - CLAMP
La Sakura ha de fer el paper de príncep a "La bella dorment" al festival cultural de l’escola Tomoeda. Aleshores... Qui serà la princesa!? Tot just quan estava representant el seu paper a la perfecció, succeeix una cosa a l’escenari i la Sakura s’ha d’enfrontar a una altra importantíssima prova!

MUSCULMAN 18 - Yudetamago
Arriba l’últim volum d’aquesta sèrie protagonitzada pel superheroi més desastrós
de l’univers manga. Per fi el desenllaç de la saga de la disputa pel tron del planeta Múscul, títol que es disputen en Fènix i en Musculator en un emocionant combat al límit. Qui en sortirà guanyador?!
Aquest últim número inclou extres especials: un diccionari de personatges de la sèrie i un epíleg escrit pels autors.


NARUTO 25 - Masashi Kishimoto
En Sasuke deixa enrere la vila i els seus companys perquè anhela el "poder" que li ofereix l’Orochimaru! D’altra banda, en Naruto prova d’arrossegar-lo per la força, però se’n sortirà...!? Mentre lluita contra en Naruto, els records del seu germà Itachi assalten com un huracà la ment d’en Sasuke!!

BLEACH 14 - Tite Kubo
En Ganju i en Hanatarô per fi aconsegueixen arribar fins la Rukia, engarjolada al Palau de la Penitència. Tot i això, en Byakuya capta la seva presència i es planta davant d'ells, tot atacant despietadament en Ganju amb la seva zanpakutô. Quan sembla que tot està perdut, apareix l'Ichigo des del cel!

INU-YASHA 33 - Rumiko Takahashi
La “frontera entre aquest món i el més enllà” és, entre d’altres coses, el lloc on es troba la tomba del pare de l’Inu-yasha... És allà on el semidimoni i la seva colla s’enfronten un cop més amb en Naraku. Aquesta vegada, es disputen la possessió de l’últim fragment de l’Esfera!


En podeu trobar més informació al PDF amb les novetats del mes de juny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada