29 d’abril 2008

Novetats de Glénat pel maig

D'entre les novetats de Glénat del mes de maig en destaquen especialment l'inici de dues sèries: el manga "Love Hina" i el mític còmic de ciència ficció "la Nissaga dels Metabarons"

LA NISSAGA DELS METABARONS 1 (de 3)
Jodorowsky i Giménez
192 pàgines color
15 €

Presentem per primer cop en català l’edició integral d’aquesta excel·lent creació de ciència ficció del guionista, dramaturg i cineasta Alejandro Jodorowsky i del dibuixant Juan Giménez. A La Nissaga dels Metabarons es desenvolupa la dinastia familiar dels metabarons, un personatge que apareix amb un paper secundari a la mítica sèrie L’Incal. Per tant l’obra que ens ocupa és el que vindria a ser un spin-off de la citada, L'Incal, escrita pel mateix Jodorowsky i il·lustrada per Moebius, que Glénat publicarà pròximament.
En aquest primer volum de tres s’inclouen els següents àlbums: Othon el rebesavi, Honorata la rebesàvia i Aghnar el besavi.


LOVE HINA 1
Ken Akamatsu
192 pàgines
5 €

La col·lecció de Shonen Manga en català acull un nou títol molt esperat: Love Hina de Ken Akamatsu, que ja Glénat va publicar en llengua castellana temps enrere, que sortirà a la venda amb una periodicitat bimestral.
La sèrie consta de 14 volums i es centra en la història d’en Keitarô Urashima, un tímid estudiant de 19 anys que, havent estat expulsat de casa seva pels seus pares després d’haver suspès dos cops l’examen d’accés a la universitat, decideix allotjar-se a la pensió Hinata que poseeix la seva àvia, per a estudiar amb més tranquilitat, trobant-se però amb la sorpresa de que la pensió, la propietària de la qual s’ha anat de viatge a fer la volta al món, ara s’ha transformat en una residència per a noies, dirigida per la tia d’en Keitarô, la Haruka...


FUSHIGI YÛGI: EL JOC MISTERIÓS (EDICIÓ INTEGRAL) 9 - Yuu Watase
La màgia d'en Tian-gang fa esclatar l'apartament d'en Taka. Ell, que suposadament es trobava dins en el moment de l'explosió, desapareix d'allà. Quan la Miaka ho descobreix, sospita que en Taka ha estat segrestat per en Tiangang i s'endinsa de nou al manuscrit davant de tots els presents. Així, reuneix les forces de les Set Estrelles de Suzaku per enfrontar-se a en Tiangang en la seva dimensió malèfica.
Últim volum d'aquesta apassionant història de fantasia i aventures!


BLEACH 13 - Tite Kubo
El Seireitei queda commogut per la mort de l'Aizen. Per la seva banda, l'Ichigo pateix ferides mortals en enfrontar-se al poderós Zaraki. Tanmateix, gràcies a l'ajut de Zangetsu, que se li apareix com un home al seu món interior, l'Ichigo aconsegueix recuperar-se i desplegar tot el poder de la seva zanpakutô, amb la qual cosa torna a enfrontar-se a en Zaraki.

INU-YASHA 32 - Rumiko Takahashi
Sense records del seu passat, en Kohaku és controlat per en Naraku. Ara, al castell on reposa el bebè d'en Naraku, en Kohaku es retrobarà amb la seva germana gran, la Sango!

NARUTO 24 - Masashi Kishimoto
Mentre en Naruto i en Kimimaro continuen el seu duel a mort, la bóta en què dorm en Sasuke explota! En Sasuke en surt i marxa sense ni tan sols mirar en Naruto. Que potser ja és massa tard? Malgrat tot, els combats entre els ninges encara no s'han acabat! I en mig de les lluites, hi ha un nou moviment!?

MUSCULMAN 17 - Yudetamago
La saga de la disputa pel tron del planeta Múscul cada cop s’apropa més a la seva fi i cada combat és encara més enrevessat i perillós. A més, un nou lluitador d’identitat oculta entrarà en acció per a donar un cop de mà a en Musculator i els seus companys. Però les sorpreses no s’acabaran aquí... No et perdis el penúltim volum de les aventures d’en Musculator!
En podeu veure més detalls al pdf de novetats en català del mes de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada