14 d’abril 2008

Més que herois a la Galeria Saavedra

Novament, coincidint amb el Salò del Còmic, FICOMIC porta el còmic a la galeria d'art. D'aquesta manera es presenta el novè art davant d'un públic diferent de l'habitual. Per segona vegada serà la Galeria Saavedra (Enric Granados, 97. 08008 Barcelona) el lloc on es podrà visitar una exposició protagonitzada per originals de còmics amb obres de Tim Sale, Salvador Larroca, Pasqual Ferry i Carlos Pacheco, el comissari del qual és Jaume Vidal.

Sota el nom "Més que herois", l'exposició permetrà contemplar diferents treballs de Tim Sale com pàgines originals de "Spider-Man Blue", "Daredevil Tales of the Bulletproof Monk", "Batman Dark Victory", "Batman: Madness", "Batman: Fear", "Hulk: Gray", "The Matrix. Farewell Performance", a més de diverses il·lustracions realitzades per a portades de "Detective Comics". També podran contemplar-se treballs realitzats en diverses etapes de Salvador Larroca, un autor de gran popularitat al mercat del còmic nord-americà de superherois, Pasqual Ferry, responsable del cartell del Saló del Còmic d'aquest any exposarà originals de X-Men, Warlock, Superman, Superboy, Wildcats o Howard el Pato i Carlos Pacheco, amb originals de Green Lantern, Superman i Superman-Batman.

L'exposició té la voluntat de mostrar com la historieta, i en especial la de superherois, va en moltes ocasions més enllà del pur entreteniment per convertir-se en una expressió autèntica de la creació artística contemporània. Els originals exposats estaran en venda.

L'exposició es podrà veure des del dijous 17 fins al diumenge 27 d'abril. La inauguració serà el dimecres 16 d'abril a les 19 hores.

Horaris:
Del dijous 17 al dissabte 19 d'11 a 14 h i de 17 a 20 hores.
Diumenge 20 i 27, d'11 a 14 hores.
I els dies 22, 23, 24 25 i 26 d'abril d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada