02 d’abril 2008

Kati Rapia a Barcelona

El pròxim 4 d'abril, a les 20:00 h, es presentarà a Duduá (C/ Rossic, 6 Born Barcelona) l'àlbum Yellow bird y otras historias de Barcelona, de Kati Rapia. Un diari il·lustrat en el qual l'autora ens explica les experiències viscudes durant la seva estada a Barcelona. Comptarà amb la presència de Kati Rapia, que serà a Barcelona del 2 al 4 d'abril. Els seus treballs estaran exposats del 4 al 30 d'abril.

Les històries d'aquesta finlandesa a la Ciutat Comtal recullen aquells petits instants que ningú no veu i que donen encant a la vida. Són situacions que solen passar desapercebudes, però en les quals Kati repara amb una mirada tranquil·la, irònica i tendra alhora i amb un sentit de l'humor molt personal. Els seus dibuixos senzills però expressius i la seva capacitat per transmetre sensacions amb un traç espontani i original fan del conjunt quelcom encantador.

El còmic surt a la venda l'11 d'abril. Del 4 al 30 d'abril s'exposaran a Duduá els originals de l'obra de Kati Rapia, publicada a Espanya per l'editorial Borobiltxo Libros als àlbums El planeta de la señorita (2003) i Yellow bird y otras historias de Barcelona (2008).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada