22 d’abril 2008

Iniciativa per dedicar un carrer al "Capitán Trueno"

COM Ràdio i El Periódico de Catalunya han engegat una campanya de recollida de signatures per demanar a l'Ajuntament de Barcelona que un carrer de la ciutat dugui el nom d'"El Capitán Trueno", conegut personatge de còmic creat l'any 1956 a Barcelona per Víctor Mora i dibuixat per Miguel Ambrosio Zaragoza.
El cronista d'El Periódico Arturo San Agustín ha llançat aquesta idea, impulsada també per Jordi Duran, conductor del programa "Un altre món" de COM Ràdio, que s'emet cada tarda de 16 a 19 h.


Demà dimecres, diada de Sant Jordi, s'iniciarà la recollida de signatures a l'estudi que COM Ràdio instal·larà a la Rambla de Barcelona, davant del Palau de la Virreina. També es poden subscriure les adhesions emplenant aquest formulari i remetent-lo a l'adreça següent:

COMRàdio "CAMPANYA CAPITÁN TRUENO"
Travessera de les Corts, 131-159
Pavelló Cambó. Recinte Maternitat
08028 - Barcelona

2 comentaris:

  1. En aquest assumpte anem ben magres, i m'agrada molt que hom hagi tingut la iniciativa de fer un bloc d'aquesta mena.

    Fa uns anys em van editar un còmic a Edicions de Ponent: "Las manos de Sophie Walder". Vaig fer tot el possible per aconseguir una tirada catalana, però va ser debades.
    Actualment estic preparant una mena de narració il·lustrada, que espero poder fer sortir en edició doble. Ja veurem com ens en sortim, però de moment he refusat la pssibilitat d'una aparició només en castellà.
    Per altre banda, en col·laboració amb el dibuixant Gustavo Rico, anem penjat a la web la sèrie L'assamblea dels quimèrics, retrats de personatges oblics escrits en català (excepte aquells dedicats a cantaores flamencs). Si t'abelleix donar-hi una llambregada pots fer-ho a: http://www.gustavorico.com/la-asamblea-de-los-quimericos/



    També Fa poc, la bitàcola de Pere Mayans va dedicar un escrit a aquest assumpte. Potser t'interessi llegir-lo: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/89733

    Bé, no t'atabalo més. Seguiré pendent de les teves noves entrades.
    Salut i força.

    ResponElimina
  2. Benvingut, Alexandre! Molt interessants els enllaços que ens envies. Tens pàgina personal? Així t'afegiríem als enllaços de l'apartat d'autors.
    Sort amb l'edició doble que prepares! :D
    Salut!

    ResponElimina