07 d’abril 2008

Exposició King, il·lustracions de Ho Che Anderson

King és un extraordinària historieta il·lustrada, obra de Ho Che Anderson, que mostra la intensa vida de Martin Luther King.

Presenta el reverend King –pare, marit, polític, negociador, idealista, pragmàtic, inspiració per a milions de persones– portat a una vida intensa, de carn i ossos. Aquesta obra recorre la vida de King des de la seua infantesa a Atlanta fins al tràgic moment del 4 d’abril de 1968 en què va ser abatut a tirs a Memphis.

Destaca el seu important paper per al moviment pels drets civils: el seu primer compromís públic l’any 1955 com a president de la Montgomery Improvement Association, amb l’organització del boicot dels autobusos de Montgomery; la fundació per ell de la Southern Christian Leadership Conference l’any 1957; el premi Nobel que rebé l’any 1964; l’ajuda que prestà per a organitzar la marxa de 1966 sobre Washington, on pronuncià el discurs Tinc un somni, o la campanya que va impulsar pel registre de votants que va acabar en la Marxa per la Llibertat de Selma a Montgomery.

Vine a contemplar una gran selecció de les il·lustracions originals que evidencien la gran qualitat de l’il·lustrador, la potència de l’obra i les diferents tècniques utilitzades en el còmic.

  • Lloc: Aula CAM de Valencia La Llotgeta, Plaça del Mercat, 4. 46002, VALÈNCIA
  • Dates: De 07/04/2008 al 15/05/2008
  • Horari: De dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada