16 d’abril 2008

Activitats al Saló del Còmic


A part de tallers i taules rodones al Saló del Còmic trobarem tota una serie d'activitats relacionades de manera més o menys directa amb el món del còmic:

Videojocs

Un any més, el SALÓ DEL CÒMIC DE BARCELONA dedicarà un espai als videojocs, un sector que cobra cada cop més importància en el sector de l'oci. Amb la col·laboració de Microsoft, es podrà jugar a títols com Blue Dragon, Naruto: Rise of a Ninja, Lost Odyssey, Guitar Hero III, Lego Star Wars, PES08; Halo 3, Ninja Gaiden II, Mass Effect, Dance Dance Revolution, Virtua Tennis 3, Assassin’s Creed, Devil May Cry 4, Burnout Paradise, Kingdom Under FIRE. A més, els visitants podran jugar per primer cop a Ninja Gaiden II, un títol exclusiu per a Xbox 360, on els jugadors acompanyaran al seu protagonista, Ryu Hayabusa, en la seva missió per a venjar al seu clan i evitar la destrucció de la raça humana.
Comicteca

La comicteca té com a finalitat donar a conèixer el còmic als nens a través d’un seguit de jocs i activitats. Igualment s'orienten potenciar la creativitat i la imaginació dels nens i la seva capacitat de relacionar-se amb els altres, alhora que s’els hi mostra l’importància del respecte envers els materials i el mateix espai. Enguany els còmics de superherois seran un dels referents temàtics. Dins de les activitats de la comicteca estan les disfresses, el dibuix, al lectura i el joc. Les activitats de la comicteca estan al càrrec de l’Esplai Matinada-Pòrtics, entitat sense ànim de lucre que treballa en l’educació del temps lliure de nens i joves.
Jornada pedagògica

Dins del marc del 26è Saló Internacional del Còmic de Barcelona s’organitza una trobada entre el món del còmic i el món de la docència, dirigida essencialment a docents, professors i responsables de les biblioteques escolars així com a editors de còmic, amb l’objectiu de transformar el còmic en una eina pedagògica i posar-la a l’abast de tots els professionals del món de la docència.

Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada