27 de març 2008

Novetats de Glénat pel Saló

Glénat ens ha preparat diverses novetats en llengua catalana pel Saló del Còmic:

ET PUC VEURE SEMPRE QUE VULGUI
Mariko Kikuta
48 pàgines
10 €

Aquest relat, obra de la il·lustradora japonesa Mariko Kikuta, narra des del punt de vista del gosset Shiro la desaparició de la seva jove mestressa, la Miki. Amb paraules senzilles, el gosset pot tancar els ulls i passar el dol de la pèrdua, per acabar comprenent que la seva amiga estarà sempre amb ell. Un llibre ple de sensibilitat i delicadesa amb el que l’autora, gràcies a la pulcritud del seu dibuix i a la senzillesa de les seves paraules, aconsegueix acompanyar a grans i petits en un els moments més delicats de la vida. Premiat a la Fira del llibre infantil de Bolònia, aquesta obra s’edita també en castellà.

L'ENTREMALIAT
Víctor Giménez
56 pàgines
12 €

El fill del mateix Satanàs puja al món per acabar amb l’assot d’en Pier, un nen tan bo que està posant en escac a tot l’infern. Però… Déu, entre borratxera i borratxera, ha decidit no permetre que ningú toqui al nen més repel·lent del planeta. El bé i el mal s’enfronten en la batalla més absurda de l’univers. L’entremaliat és l’obra guanyadora del Premi Josep Coll de 2007, en la categoria de menors de 30 anys.

ZOMBIOSIS
Guillem Bayarri i A. L. Llassans
72 pàgines
12 €

Què ha passat? No ho saben, però és algo molt estrany perquè ni el Google funciona. Estan atrapats a l’Alt Aragó, incomunicats i envoltats de zombis.
Són quatre paios de Barcelona i la seva única esperança és escapar cap a França. Ho aconseguiran? No ho tenen gens fàcil, sobretot portant com a llast a un extaxista feixista, una guàrdia civil, un polític i un immigrant.


SAKURA,LA CAÇADORA DE CARTES 4 - CLAMP
De sobte, apareix un enorme laberint davant de la Sakura i els seus amics!
I a dins, es troben la senyoreta Mizuki, la nova professora de matemàti-
ques... Continuen succeint diversos fets misteriosos i sempre hi estan invo-
lucrades las Cartes de Clow i la senyoreta Mizuki!
No et perdis el quart volum de Sakura, la caçadora de cartes!!

FUSHIGI YÛGI: EL JOC MISTERIÓS (EDICIÓ INTEGRAL) 9 - Yuu Watase
La màgia d’en Tian-gang fa esclatar l’apartament d’en Taka. Ell, que suposadament es trobava dins en el moment de l’explosió, desapareix d’allà. Quan la Miaka ho descobreix, sospita que en Taka ha estat segrestat per en Tiangang i s’endinsa de nou al manuscrit davant de tots els presents. Així, reuneix les forces de les Set Estrelles de Suzaku per enfrontar-se a en Tiangang en la seva dimensió malèfica.
Últim volum d’aquesta apassionant història de fantasia i aventures!

NARUTO 23 - Masashi Kishimoto
Quan es pensaven que per fi havien recuperat la bóta on dorm en Sasuke, un nou enemic desconegut es presenta davant d'en Naruto i els seus companys!! Comencen tres combats mortals: en Naruto contra en Kimimaro, en Shikamaru contra la Tayuya i en Kiba i l'Akamaru contra en Sakon!! No us podeu perdre aquestes lluites!!

BLEACH 12 - Tite Kubo
Com a conseqüència de la derrota d'en Renji a mans de l'Ichigo, tots els capitans de les respectives divisions reben l'ordre de passar a l'acció. Poc després, l'Aizen, que s'havia pronunciat a favor d'indultar la Rukia, és assassinat a l'interior del Seireitei. Mentrestant, l'Ichigo se les ha de veure amb en Zaraki, que posseeix un terrible poder espiritual

INU-YASHA 31 - Rumiko Takahashi
L'últim fragment de l'Esfera es troba a "la frontera entre aquest món i el més enllà"... Però l'únic camí que condueix fins allà és a la porta del País de Foc. I si tot plegat no és res més que una altra de les trampes de l'incansable Naraku...!?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada