05 de març 2008

Herois es publicarà a l'abril

Planeta ha anunciat al seu web les novetats que sortiran a la venda el proper mes d'abril, amb motiu del 26è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Entre elles, trobem el tom que recull el primer volum dels còmics de la sèrie Herois, inicialment anunciat per al mes de març. La portada definitiva és la realitzada per Alex Ross. Es poden veure les primeres pàgines d'aquest tom aquí.

HEROIS (edició en català)
Diversos autors
Llibre cartoné
240 pàgines
15,95 €

Peter Petrelli, el senador Nathan, Claire Bennett, Hiro Nakamura, Nikki Sanders, Matt Parkman: gent que no té res en comú, o això és el que sembla. Cadascun d'ells té una habilitat especial que els separa de la resta d'humans, una habilitat que els acosta als déus... o a estar maleïts per a sempre entre la resta de la gent.

Herois, el còmic, recopila noves històries mai vistes a la televisió de la sèrie revelació de la temporada, creada per Tim Kring, històries que afegeixen profunditat als personatges i que exploren noves línies narratives, dibuixades per primeres figures del còmic americà com Michael Turner, Phil Jimenez i Kerry Gammill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada