13 de març 2008

Exposició Manicòmics, una aproximació al novè art

El passat dissabte 8 de març, a les set de la tarda, s’inaugurà a Can Patalarga de Manlleu (C. de la Font, 10) l’exposició que recull les obres presentades al concurs "Manicòmics" organitzat per l’Àrea de Joventut de Manlleu, i també es va fer el lliurament de premis als guanyadors. La mostra es podrà visitar del 9 al 30 de març.

Els guanyadors de la segona ediciò del Manicòmic han estat en Àlex S. Roca, autor i responsable del webcòmic El tentacle i Marc Tañà (enguany hi ha hagut dos primers premis).

Al mateix temps s’hi pot trobar una selecció de còmics representatius de diverses èpoques i estils, i una exhaustiva documentació visual en format vídeo que pretén fer un acostament a la història de l’anomenat novè art.

El dissabte dia 29 de març a les 21.30 hores tindrà lloc a la mateixa sala Can Patalarga la projecció del documental que Terry Zwigoff va fer sobre la persona de Robert Crumb.

1 comentari:

  1. Estic molt content! Moles gràcies per fer-vos-en ressò! I endavant amb el bloc! ^_^ I estic obert a col·laborar amb el que faci falta! Tot sigui per potenciar el mon del còmic!

    ResponElimina