17 de febrer 2008

XVII Concurs de Còmic de Calldetenes (Osona)

CONCURSANTS

Hi pot participar tothom qui vulgui, sense límit d’edat.

Cada participant hi podrà presentar una o més obres. Aquestes hauràn de ser inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs.

TEMA, MODALITAT, FORMAT

El tema i la tècnica són lliures.

S’haurà de presentar l’obra original (les obres acabades amb tècniques informàtiques hauran de presentar-se en una sola còpia en paper i impresa amb bona qualitat).

L’extensió de cada historieta serà d’una sola pàgina i es demanarà el mateix format per a tots els concursants: DIN A3 (29,7 x 42 cm).

LLENGUA

En cas d’haver-hi text, aquest haurà d’estar escrit en català.

PRESENTACIÓ

Cada plana es presentarà sota un únic títol, sense signar, acompanyada d’un sobre amb el mateix títol i que contingui les dades d’inscripció amb les dades personals de l’autor o autors.

LLOC I TERMINI

Els treballs han d’anar adreçats a l’Ajuntament de Calldetenes (Plaça 11 de setembre, s/n 08506 Calldetenes OSONA), indicant en el sobre XVII CONCURS DE CÒMICS DE CALLDETENES i la categoria dins la qual participa.

El termini de recepció dels exemplars s’acaba el dia 8 d’agost de 2008.

CATEGORIES I PREMIS

·INFANTIL 1 (fins a 8 anys)
1r premi: dotat amb material de dibuix i còmics valorat en 72€ per El Punt d’Art i NitroMax.

·INFANTIL 2 (de 9 a 11 anys)
1r premi: dotat amb material de dibuix i còmics valorat en 90€ per El Punt d’Art i NitroMax.

·JUVENIL (de 12 a 15 anys)
1r premi: dotat amb 150€ per l’empresa Qualisertec.
2n premi: dotat amb material de dibuix i còmics valorat en 120€ per El Punt d’Art i NitroMax.

·LLIURE (de 16 a 100 anys)
1r premi: dotat amb 800€ pel Consell Comarcal d’Osona.
2n premi: dotat amb 400€ per l’empresa Qualisertec.
3r premi: dotat amb 300€ per l’empresa Qualisertec.

L’adjudicació dels premis es farà durant la Festa Major de Calldetenes, en un acte que es celebrarà el dissabte dia 20 de setembre de 2008, al Teatre-Auditori de Calldetenes.

EXPOSICIÓ I PROPIETAT DE LES OBRES

Totes les obres s’exposaran a l’Ajuntament durant la Festa Major de Calldetenes 2008. Posteriorment els originals seran retornats als seus autors.

Els autors donaran permís a una possible publicació col·lectiva dels treballs presentats que es pogués portar a terme en un futur, i en la qual sols hi tindrien cabuda obres presentades en el mateix concurs. L’edició impresa seria de caire cultural o de promoció i no tindria finalitats comercials. Així mateix, l’organització es reserva el dret de reproduir les obres premiades, durant un any, en mitjans de comunicació diversos (premsa, internet...)

JURAT

El jurat estarà format per membres del col.lectiu Co,Co,Còmic!
Els premis podran ser declarats deserts. La decisió del jurat és inapel·lable.

NOTES

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. L’organització podrà introduir-hi, si ho creu necessari, les modificacions que li semblin convenients per al funcionament del concurs. També tindrà cura de les obres presentades, però no se’n fa responsable en el cas de danys fortuïts i/o involuntaris.

El XVII Concurs de Còmics de Calldetenes forma part dels XXIX Premis Literaris de Calldetenes. Per a més informació: Ajuntament de Calldetenes, telèfon 93 886 31 05.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada