04 de febrer 2008

Novetats en català de Dolmen pel febrer

Orn Història Universal 2
Quim Bou

56 pàgines - Color - 14 €
Àlbum tapa dura.
Col. Siurell Gold
Edició en català i castellà

Continua l'edició de l'obra més ambiciosa i espectacular de Quim Bou, l'Orn: Història Universal, que arriba ara al segon volum a tot color, en format àlbum europeu, amb una cadència de vuit mesos intentant que l'espera entre lliuraments sigui més curta del que és habitual en aquest tipus de productes. Orn és, a més, el personatge amb el que ha treballat més aquest autor, que va guanyar diversos premis i nominacions amb la primera entrega d'aquesta obra, com en d'altres. Sense cap mena de dubte un dels autors més importants del nostre còmic.


Orn està protagonitzada per un gos antropomòrfic i ens narra les seves aventures en un ambient medieval fantàstic. Aquesta vegada començarà la seva aventura a la illa deserta on va acabar en el número anterior de la que haurà de sortir amb la resta dels nàufrags que l'acompanyen.

2 comentaris:

  1. Hola!

    Ei... em sona, em sona... :)
    A la imatge veig que hi falta el títol i la resta del disseny, però aquesta és la portada. L'altra il·lustració que podia haver fet de portada és la de la linx saltant, de nit. Però... s'assemblava massa a la del nº 1.

    El proper número: cap a l'octubre/novembre (jo ja estic treballant en el nº4!)

    Gràcies!

    Salut!
    Quim

    ResponElimina
  2. Vaig estar buscant la portada per la web de la editorial però no me'n vaig sortir i per això vaig optar per la que van posar a Entrecomics.

    Quin ritme que portes! Impressionant.

    Salut,

    ResponElimina