25 de maig 2024

Novetats de juny d'Edebé: Otis i Peanut vols. 1 i 2

Com a novetats del pròxim mes de juny, Edebé amplia la Col·lecció Còmic amb els dos primers volums de la sèrie Otis i Peanut de Naseem Hrab i Kelly Collier.

A la venda a patir del 5 de juny!


Otis i Peanut vol. 1,
de Naseem Hrab i Kelly Collier
Traducció de Martina Garcia Serra
Col·lecció Còmic
A partir de 6 anys
Cartoné - 80 pàgines - 18 x 20,2 cm
ISBN: 978-84-683-7073-6
15 €



La vida és més dolça acompanyada d'una amistat de debò. Quan l'Otis té por de tallar-se els cabells, en Peanut li proposa tallar-se'ls ell primer. Quan l'Otis troba a faltar la Pearl, en Peanut també l'enyora. I quan no acaben de notar que casa l'Otis sigui una llar, l'Otis i en Peanut troben la manera de sentir-s'hi com a casa. Tant si celebren que tenen unes sabates noves o s'empipen parlant de patates al forn, com si exploren les grans i petites veritats de la vida, aquest conill porquí pelut i aquest farumfer pelat sempre són els millors amics. Amb uns personatges encantadors i un humor extravagant, Otis i Peanut parla de temes agredolços i interpel·la totes les persones que un dia o un altre han desitjat que el món fos una mica més dolç i acollidor.

 
Otis i Peanut vol. 2. Per sempre més, de Naseem Hrab i Kelly Collier
Traducció de Martina Garcia Serra
Col·lecció Còmic
A partir de 6 anys
Cartoné - 80 pàgines - 18 x 20,2 cm
ISBN: 978-84-683-7216-7
15 €


Quin record tens al cap ara mateix? Jo hi soc? L'Otis descobreix que no cal una ocasió especial per cruspir-se un tall de pastís. En Peanut troba que, de vegades, un moment oblidat et pot reconfortar en un dia trist. I junts, l'Otis i en Peanut guarden els seus records més feliços en un lloc ben segur. Aquests tres relats senzills, sovint tendres i sempre commovedors, retraten la preciosa amistat entre un conill porquí pelut i un farumfer pelat. Amb uns personatges encantadors i un humor extravagant, Otis & Peanut parla de temes agredolços i interpel·la totes les persones que un dia o altre han desitjat que el món fos una mica més dolç i acollidor.

 
 
 
 
Informació aportada per Jaume Tugores

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada