22 d’abril 2024

Novetats de maig de Salvat-Bruixola: Ideafix i els irreductibles vol. 4 i Astèrix. Els costums explicats

Com a novetats de maig de Salvat-Bruixola (Grup Anaya), ens arriba, per una banda, el quart volum d'Ideafix i els irreductibles titulat Els irreductibles munten un circ, i, per altra banda, tenim Astèrix. Els costums explicats, un llibre que segueix el mateix estil dels ja publicats Les expressions llatines explicades, Les veritats històriques explicades i Els pobles antics explicats.


A la venda el 2 de maig!


Ideafix i els irreductibles vol. 4: Els irreductibles munten un circ, de Cédric Bacconier, Yves Coulon i Simon Lecocq (textos), David Etien, Philippe Fenech i Rudy (dibuixos), Goscinny i Uderzo (autors originals)
Traducció de Núria Riera Fernández
Rústic cosit - 72 pàgines - 16 x 20,2 cm - Color
ISBN: 978-84-696-4187-3
9,95 €


El quart llibre d'una nova col·lecció basada en la sèrie de televisió!


Ideafix i els seus irreductibles lluiten amb els romans per a deixar clar que a Lutècia manen ells, no l'invasor. Tres noves aventures per al fans de l'univers Astèrix! «Els irreductibles munten un circ», «L'Ideafix i la crema a la romana» i «Menhirs al cel».



Astèrix. Els costums explicats, de Bernard-Pierre Molin (autor), Goscinny (autor original) i Uderzo (autor original)
Traducció de Jordi Trilla Segura
Cartoné - 160 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-696-4171-2
16,50 €



Com vivien, estimaven, es divertien i resaven a la Gàl·lia i a Roma? Com eren la societat, la feina, el sentit de la bellesa i d'allò sagrat l'any 50 aC? Als banquets, els gals servien més gossos que senglars. Em sap greu, Ideafix. Als tribunals, els romans eren tan forts en dret com en males jugades. Em sap greu, Ciceró. Amb l'Astèrix i les obres d'historiadors de veritat, expliquem, per Júpiter i per Tutatis, els usos de Roma i els costums de la Gàl·lia.






Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada