08 de març 2024

Novetats de març d'Inuk (2a part)

Com a segona novetat de març d'Inuk Books, segell editorial del grup Abacus, hi haurà Silenci de Fernando Llor i Nil López, un còmic sobre l'assetjament escolar.


A la venda el 18 de març!


Silenci, de Fernando Llor i Nil López
Traducció de Marta Breu
Rústic - 168 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-19968-15-9
15,95€

Les dues cares del bullying a les escoles

La Júlia només vol formar part de l’equip, tenir amigues i una colla que li doni suport. Però quan la Marina, la capitana de l’equip, fa trampes en una competició sap que no pot quedar-se callada. Després d’explicar-ho a l’entrenadora i que tothom se n’assabenti, de sobte la Júlia deixa de ser la Júlia i es converteix en una traïdora, una marginada.

La Marina només vol guanyar. Demostrar a tothom que ella és la millor. L’equip és la seva vida, el seu futur, i aprofitar-se d’un petit error del joc fa que tot salti pels aires i, d’un dia per l’altre, ho perd tot. Però té ben clar que no pot fer com si res: la Júlia ha de pagar pels seus actes.

Una història sobre el bullying explicada des de dos angles oposats: el de la víctima i el de l’assetjadora.



Fernando Llor és diplomat per l’Escola Superior d’Arts Cinematogràfiques de Galícia. També ha estat guionista i director de curtmetratges. Ha publicat còmics amb els segells Babylon, Panini i el jove segell asturià Rocketman Project. La seva obra també s'està publicant a França i als Estats Units. El 2019 va obtenir el premi José Sanchis Grau a Millor Guionista Nacional i és membre fundador de l'associació ARGH!

Nil López
és il·lustrador freelance i va començar a dibuixar de forma autodidàctica des de ben petit, quan recreava els personatges de les seves pel·lícules preferides. Les seves il·lustracions juguen amb el contrast i té un estil juvenil i fresc molt característic. Més enllà del paper, adora la natura i explorar-ne tots els racons.



Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada