28 de març 2024

Novetats d'abril de Base: Radiant vols. 1 i 2, Qui és aquest Barrufet?, Els Barrufets i el Poble de les Noies 6, Emma i Caputxina 1 i Coratge 2

Després de diversos ajornaments dels dos primer volums del manga francès (manfra) Radiant de Tony Valente,per part d'Editorial Base, aquest dimarts vam fer un fil mostrant els títols de còmic en català, que té sobre la taula i que ha de publicar, i esperant que d'alguna manera fes reaccionar l'editorial, i així ens expliqués quina és la seva situació sobre els corresponents títols. Avui matí, s'ha manifestat, trencant el silenci, explicant-nos quan sortiran. Vegeu-ne el fil resum.

Així aquest pròxim abril, Base finalment estrenarà la publicació de Radiant de Tony Valente, publicat originalment per Ankama, amb els seus dos primers volums, amb traducció de Mireia Porta Arnau. És tracta d'una sèrie oberta de 18 volums, que a més compta amb una sèrie animada a càrrec de Lerche.

Ja vam avançar la seva publicació a final juliol de l'any passat, d'aquests dos primers volums, que en un principi havien de sortir el passat novembre.  El tercer i quart volum s'esperen que surtin el juny,

Però els dos primers volums de Radiant no arribaran sols. En primer lloc tindrem dues noves històries dels Barrufets,  una primera titulada Qui és aquest Barrufet?, obra de Tebo i també publicada a Cavall Fort des del novembre de 2023, i que en principi s'hauria d'haver posat a la venda el març. I una segona que és el sisè àlbum d'Els Barrufets i el Poble de les Noies titulat L'illa errant.

A més també estrena una nova sèrie de còmic, Emma i Caputxina, una sèrie en curs de set volums, de Jérôme Hamon i Lena Sayaphoum. El seu primer títol és Un somni per a tres. Pel que hem trobat, s'espera el segon volum pel juny.

I per acabar també tindrem, el segon volum de Coratge, escrit per en Joel Joan i dibuixat per en Xavier Piñas, titulat La lluita final


Aquests títols es posaran a la venda després de Setmana Santa, sent l'única data que hem sabut trobar el pròxim 8 d'abril, que des de l'editorial de moment no ens ha confirmat.


 

Radiant vol. 1, de Tony Valente
Traducció de Mireia Porta Arnau

Rústic - 11,5 x 18 cm - 184 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-19007-86-5

9,40 €



Seth és un aspirant a bruixot de la regió de Pompo Hills. Com tots els bruixots, és un «infectat»: un dels pocs supervivents humans després d'haver entrat en contacte amb els nèmesis, unes criatures caigudes del cel que contaminen i exterminen tots els que toquen. La seva aparent immunitat li ha fet triar una via per la qual semblava qualificat: la de Caçador per combatre els nèmesis. Però a més a més, en Seth desitja embarcar-se en una missió que va més enllà de la simple cacera de monstres... Envoltat d'un bàndol de bruixots, recorre el món a la recerca del Radiant, el presumpte bressol dels monstres, sota l'ull terrible de la Inquisició...

Radiant vol. 2, de Tony Valente
Traducció de Mireia Porta Arnau

Rústic - 11,5 x 18 cm - 192 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-19007-87-2
9,40 €



En Seth, que ja comença a dominar els seus poders gràcies a les ensenyances del mestre Yaga, embarca en Doc i la Mélie cap a Rumble Town, un dels últims bastions de l'era industrial. Missió: capturar-hi un nèmesi viu! Les informacions aplegades per en Doc —el bruixot informador, investigador, escombriaire i mort de por— atribueixen les desaparicions que s'hi multipliquen des de fa diverses setmanes a la presència d'un niu a l'illot industrial. Però la Inquisició controla amb mà de ferro la població de Rumble Town i l'arribada dels tres infectats sembra el pànic... Per torna, s'ha obert oficialment la persecució del bruixot de tres banyes i promet una llaminera recompensa a qui enxampi en Seth.


Qui és aquest Barrufet?,  de Tebo
Traducció d'Albert Jané
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-15-6
17€



Simpàtica adaptació dels famosos Barrufets de Peyo. Amb uns dibuixos especials, el guionista i il·lustrador Tebo ens presenta una aventura d'acció i humor, plena de referències i situacions que apel·laran a la nostàlgia dels adults i captivaran els més petits.

Traducció de Maria Llopis Freixas
Cartoné -  21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-16-3
15 €




Una nova aventura de les petites heroïnes blaves!


La Menta, la Tempesta i la Botó d’Or continuen buscant el País de les Pedres Barrufants, però això és més fàcil de dir que de fer! En aquesta nova aventura, les nostres petites heroïnes blaves hauran d’embarcar-se clandestinament en un vaixell per viatjar a un país misteriós i ple de perills, amb un únic objectiu: salvar la Salze!


Emma i Caputxina vol. 1: Un somni per a tres, de Jérôme Hamon i Lena Sayaphoum
Traducció d'Isabel Llasat

Cartoné -  21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-19-4
15 €


Entre la dansa clàssica i el hip-hop, els somnis i la realitat, no us perdeu la història d'aquestes dues adolescents, sempre preparades per a nous desafiaments!

 
L’Emma i la Caputxina són germanes i comparteixen un somni: entrar juntes a la prestigiosa escola de dansa de l’Òpera de París per convertir-se en grans ballarines. La Caputxina passa amb èxit les primeres audicions. Però l’Emma no... i tot el seu món s’ensorra. Però i si la seva vocació és en un altre lloc? Mentre el pare l’anima a buscar el seu propi camí, la mare no creu que pugui deixar de ballar. Pel que fa a la Caputxina, la mateixa idea d’evolucionar sense la seva germana li sembla un repte insuperable. Malgrat tot, l’Emma descobrirà nous horitzons i noves sensacions gràcies al món de la música...


Coratge. La lluita final, de Joel Joan i Xavier Piñas

Cartoné i cosit-  22 x 29 cm - 64 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-18-7
18,90 €


Coratge és un llop fort i pelut, líder d'una petita manada que va viure ara fa més de 20.000 anys, a l'última era glacial que va patir la Terra. Ens trobem a les acaballes de 4.000 anys de glacera total i encara és tot cobert de neu i gel. Sobreviure és una proesa a l'abast de molt pocs. Però els dies passen i les forces de la manada i el seu cap, Coratge, comencen a fer figa i l'esperança desapareix. Quan tot sembla perdut, una nit descobreixen el que sembla un estel caigut del cel. Uns éssers molt estranys, sense pèl, que caminen només amb les potes del darrere, han portat el foc de les estrelles a la vall. Aquells «alçats» poden ser la seva última esperança… Però quin serà el preu a pagar?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada