04 de març 2024

Novetat i presentació de març de Símbol: La darrera reina

Tal com va anunciar el passat gener, Símbol Editors traurà aquest març La darrera reina de Jean-Marc Rochette, autor d'El Llop (Símbol, març de 2020).

Abans de la sortida oficial, que s'espera que sigui el dia 20 d'aquest mes; uns dies abans el 14 de març, tindrà lloc la seva primera presentació a la llibreria Ona, comptant amb la presència del seu traductor, en Miquel Bassols, i el periodista Marc Charles.



Prevista la venda el 20 de març!




La darrera reina, de Rochette

Traducció de Miquel Bassols Puig
Col·lecció Il·lustrada

Cartoné - 240 pàgines - 18,4 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18696-33-6
30 €


Édouard Roux, víctima de la Primera Guerra Mundial, troba refugi al taller de l’escultora Jeanne Sauvage. L’artista li dona una nova vida reconstruint-li el rostre i l’introdueix en el món dels artistes de Montmartre. Ell, al seu torn, li ensenya el majestuós país del Vercors i li explica la història del darrer os del massís, caçat quan l’Édouard encara era un nen.

Al cor de les muntanyes, l’Édouard revela a la Jeanne el seu gran secret i l’anima a crear una obra que la pot convertir en una artista de renom.

Una història d’amor, d’alta muntanya i de superació que ens mostra el gran valor de la vida en totes les seves dimensions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada