17 de març 2024

Novetat de març de Cascaborra: Capablanca 1 (edició a color)

Capablanca és la sèrie de còmic creada per en Joan Mundet que ens explica la història del bandoler d'aquest mateix nom. D'aquesta sèrie, només se n'han publicat els seus tres primers volums en català per part d'Amaníaco. Ara Cascaborra edicions, distribuïda per ECC Ediciones, reedita la sèrie a tot color i en cartoné, comptant també amb edició en català. Així el seu primer volum A cara o creu serà novetat d'aquest març, i segons s'indica al pdf serà una sèrie de 14 volums.


A la venda el 27 de març!


Capablanca vol. 1: A cara o creu, de Joan Mundet
Cartoné - 72 pàgines - 20 x 27 mm - Color
ISBN: 978-84-128101-2-7
17 €


A la Catalunya de 1600, en Joan Muntada,  un xicot, malviu a Llacera, un poble de l’interior. A la seva vida es creuen familiars, amics i coneguts, el secretari Gaspar, Jerònima, Sebastià, Janot... que conformaran les seves primeres experiències de la vida.

L’arribada de don Rodrigo de Ucero li dóna un punt de llibertat i coneixement desconegut pel noi, però malauradament no tot és com sembla. La mort d’una dona desencadena una historia tràgica i retorçada en que Joan Muntada es converteix en el protagonista involuntari d’aquest primer llibre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada