01 de març 2024

Novetat de març de Combel (2a part): Les aventures d'en Massagran vol. 3

Com a altra novetat d'aquest març, Combel Editorial, segell del grup Casals, posa a la venda el tercer i darrer volum recopilatori de Les aventures d'en Massagran de Ramon Folch i Camarasa i il·lustrades per Josep Maria Madorell, basades en les novel·les de Josep Maria Folch i Torres, el pare de Ramon Folch.


A la venda a partir de la primera setmana del mes!



Les aventures d'en Massagran vol. 3, de Ramon Folch i Camarasa i Josep M. Madorell, adaptant les novel·les de Josep M. Folch i Torres
A partir de 7 anys
Cartoné -  19 x 25 cm - 272 pàgines -  Color
ISBN: 978-84-1158-145-5
32 €
 

Les aventures d'en Massagran recull en una nova edició especial en tres volums les historietes il·lustrades per Josep Maria Madorell. Amb autenticitat i sentit de l’humor, Ramon Folch i Camarasa ens narra les peripècies d’aquest personatge camallarg i agosarat que un bon dia va decidir deixar terra ferma per fer-se a la mar.

Amant dels viatges a llocs remots, en Massagran superarà amb enginy i determinació tota mena  de situacions, fins i tot les més inversemblants, i farà riure el lector amb les seves ocurrències i la seva atrevida ingenuïtat. En Massagran és, sens dubte, un dels personatges cabdals de la literatura catalana de tots els temps.

En aquest volum es recullen cinc aventures de Massagran publicades prèviament en àlbum: En Massagran i el Gegant del mar (1992), En Massagran i la diadema robada (1994), En Massagran a l'Illa del Secret (1996), En Massagran al Castell de Kalruk (2000) i El segrest d'en Massagran (2002).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada