12 de febrer 2024

Novetat de febrer d'Astiberri: Avni 6

Aquest febrer arriba un nou còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberrila sisena entrega d'Avni, titulat Una vida rosa xiclet! de Romain Pujol i Vincent Caut.


A la venda el 22 de febrer!


Avni 6: Una vida rosa xiclet!,  de Romain Pujol i Vincent Caut
Traducció d'Adriana Plujà
Col·lecció Txikiberri
Rústica amb solapes - 64 pàgines - 17 x 21,5 cm - Color
ISBN:978-84-18909-88-7
11 €El bagul de les anècdotes i aventures que ideen els autors d’Avni sembla no tenir fons. Segueixen escrivint i dibuixant nous gags amb la mateixa descaradura i atreviment sobre temes com el menjar, la família, els jocs, les al·lèrgies, les entremaliadures al pati... Romain Pujol i Vincent Caut continuen desenvolupant el petit món de l’Avni amb relats còmics de només dues pàgines. Això sí, el guionista ens va explicar, durant la seva visita a Espanya, que els interessava aprofundir cada vegada més en el que ells en diuen el “fil vermell”, és a dir, una història que s’allarga unes quantes pàgines al final de cada volum i que permet endinsar-se en una trama una mica més elaborada. “El viatge interior” és el fil vermell d’aquest sisè lliurament en què l’Avni farà un viatge molt peculiar fins a descobrir com és el Biff per dins i per què és un abusador.

El fenomen Avni continua creixent a Espanya amb 25.000 exemplars venut i l’enviament a l’editorial de desenes de dibuixos de petits fans que es publiquen amb regularitat a les nostres xarxes. A més, seguint el disseny original, les cobertes dels nous volums a partir d’aquest sisè número s’imprimiran amb una tinta especial pantone fosforescent.Font:
Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada