13 de gener 2024

Novetats de gener de Bang/Mamut (2a part): Les meravelles i Miga 1: Sota els núvols

Com a segona tanda de novetats de gener de Bang/Mamut, ens arriba Les meravelles, de Marta Cunill, i també un còmic de Mamut 9+, el primer volum de Miga, titulat Sota els núvols, de Alex Fuentes i Santi Navarro.


A la venda el 22 de gener!


Les meravelles, de Marta Cunill
Cartoné - 84 pàgines - 19 x 24,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1371-502-5
20 €



A la manera d'un conte, Marta Cunill ens ofereix un relat sensible sobre la preservació del nostre entorn i particularment de la vegetació.

La vida vegetal del planeta està desapareixent! Cremant tot el que es troben pel mig, amb l’objectiu de no deixar un sol bri d’herba sobre la terra, els líders polítics celebren el creixement imparable de l’economia mundial. Al mateix temps, els éssers màgics que viuen dins del gran bosc intenten evitar aquest desastre plantant unes petites esferes brillants, les meravelles, l’última esperança de salvar el planeta

Miga vol. 1: Sota els núvols, d'Alex Fuentes i Santi Navarro
Traducció de Manuel Vial
Col·lecció Mamut 9+

Rústic  - 56 pàgines - 19 x 26 cm - Color

ISBN: 978-84-937751-8-6
10 €


Miga és una nena molt especial que viu amb els seus tres germans a dalt d’una gran muntanya. Una nit, mentre dormia profundament... desapareix! En el viatge que emprèn per a tornar a casa, trobarà una part del seu passat que desconeixia totalment i farà nous amics que l’ajudaran en aquesta gran aventura.






Font
: UDL Les meravelles i Miga 1

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada