27 de gener 2024

Novetats de febrer de Planeta: DBS núm. 100, DBZ Superguerrer: Ginew 2, i Ranma 2

Com a novetats de febrer, Planeta Cómic, ens porta tres novetats en català. En primer lloc tenim el número 100 de Bola de drac Super, també tenint el número 311 seguint la numeració de les sèries Blanca i Vermella. Seguidament tenim el segon volum de l'anime comic Dragon Ball Z. Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d'en Ginew, i acabem amb el segon volum de Ranma 1/2.


A la venda el 7 de febrer!



Bola de drac Sèrie Super núm. 100 / Sèries Blanca i Vermella núm. 311, de Toyotarô i Akira Toriyama
Traducció d'Agnès Pérez Massegú

Col·lecció Manga

Comic Book - 40 pàgines - 16,8 x 25,7 cm - B/N

ISBN: 978-84-1140-147-0

3,50 €


Segueix el mític manga de Toriyama!

En Freezer apareix per sorpresa i derrota en Gas d’un sol atac, i aleshores revela a en Goku i en Vegeta que s’ha estat entrenant en un lloc especial. També els ensenya una nova transformació amb la qual els supera clarament, cosa que els motiva a continuar-se entrenant. Mentrestant, a la Terra, en Son Goten i en Trunks, ara adolescents... fan de justiciers?

Dragon Ball Z. Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d'en Ginew vol. 2 (de 6), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 176 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1140-846-2

10,50 €



Un anime comic boladedraquià!

En Son Gohan, en Krilín i la Bulma han aconseguit arribar al planeta Nàmec. Poc després d’aterrar, però, veuen en Freezer i en notar la seva presència aclaparadora queden glaçats de terror. A sobre, descobreixen que ell també vol aplegar les boles de drac, fet que complica encara més la situació. A més, no és l’únic: en Vegeta també maquina la forma de quedar-se-les per a ell.


Ranma 1/2 vol. 2, de Rumiko Takahasi
Traducció d'Anna Copoví (Daruma SL)
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes - 368 pàgines - 15 x 21 cm - B/N
ISBN: 978-84-1112-900-8
16,95 €


Un manga prodigiós, ara en català!

En Ranma Saotome, un jove arribat de la Xina amb la facultat de transformar-se en noia quan toca l'aigua freda, i l'Akane Tendô, la seva promesa, passaran per nombroses dificultats a l'institut: l'Akane haurà de batre's en una lluita de gimnàstica contra la Rosa negra, però finalment hi haurà una cosa que l'impedirà competir. Podran trobar algú que tingui les habilitats necessàries per substituir-la en un combat contra la Rosa negra!?

També una lluita de patinatge per parelles per disputar-se al porquet-Ryôga (un jove que es converteix en porquet quan es mulla amb aigua freda) s'enfrontarà a l'Akane i en Ranma contra l'Azusa i en Sanzenin. Qui se'n portarà al porquet-Ryôga!?

Tot i això, aquestes no seran els únics problemes amb què bregarà la parella: entre ells dos intentarà interposar-se la bella amazona Shampoo, que ha seguit en Ranma des de la Xina, ja que l'estima amb bogeria (tot i que odia a mort en Ranma noia) . Aconseguirà realment el seu objectiu d'interposar-se entre en Ranma i l'Akane!?

 

Font: Planeta Revista Forum 29 pàg. 26

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada