22 de gener 2024

Novetats de febrer de manga de Norma: Guardians de la nit 15, Jujutsu Kaisen 15 i Evangelion 4

A principis d'aquest pròxim mes de febrer, Norma Editorial treu les seves novetats de manga en català. Continuen amb Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) amb el seu volum 14, Jujutsu Kaisen. La guerra màgica també amb el seu volum 15, i l'Edició Col·leccionista de Neon Genesis Evangleion amb el seu volum 4. 

Per altra banda, el 16 de febrer sortirà la seva novetat de còmic en català, Soc el seu silenci, de Jordi Lafebre, que en parlarem en una futura entrada.

A la venda el 2 de febrer!


Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 15, de Koyoharu Gotouge
Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5861-4

9 €


S’'APROPA L’'ALBA I EN TANJIRÔ HAURÀ DE PRENDRE DECISIONS...

En Tanjirô per fi ha aconseguit acorralar el cos original de la Lluna Superior Hantengu, però s’'apropa l'’alba i la Nezuko corre el perill d'’acabar socarrimada! Amoïnat pel que pugui passar-li a la seva germana, en Tanjirô dubta entre protegir-la a ella o escometre l’'enemic. Serà possible acabar a la fi amb en Hantengu?! I podrà la Nezuko sortir sana i estàlvia d’'aquesta situació?!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 15, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5769-3
9 €

PODRÀ LA PSIQUE DE L'ITADORI AGUANTAR LA TENSIÓ?! 

Primer la massacre provocada per en Sukuna, després la mort d'en Kento Nanami... I potser ara la Kugisaki, a mans d'en Mahito! Just quan el cor de l'Itadori supera el límit del que pot suportar, ofegat sota el pes dels seus propis crims, algú arriba per donar suport al seu millor amic durant aquesta crisi. Quina serà la resolució del combat entre l'Itadori i en Mahito, dos enemics disposats a maleir-se fins a la mort?!



Neon Genesis Evangelion vol. 4, de Yoshiyuki Sadamoto i Khara
Acció / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 360 pàgs - B/N + 8 color
ISBN: 978-84-679-5995-6
14,95 €


LA CONFIANÇA DE’N SHINJI COMENÇA A TRONTOLLAR... 

El fracàs del Quart Nen ha suposat un cop dur per a la NERV i tots els que hi confien per protegir la ciutat, i tota la humanitat, de l'atac d'aquests éssers monstruosos. Però en Kaji va descobrint que els atacs dels Àngels no són tan aleatoris o indiscriminats com sembla, sinó que el que de veritat pretenen es dur a terme una operació de rescat...



Font:
 Norma pdf. pàgs 22 i 23

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada